Lotiune de corp cu Aloe Vera 30%

2014-01-26 21.59.20 Am mai spus ca sunt fan al lotiunilor cu Aloe Vera. Tubul din imagine este deja gol si pe drum este o noua comanda cu diverse chestii care contin aloe vera. Lotiunea de corp despre care va vorbesc costa 54 de lei si am cumparat-o de pe www.biorigine.ro, impreuna cu crema pentru fata din aceeasi gama.

Am avut ceva dubii la inceput din cauza mirosului, care nu era tocmai imbietor si din cauza ca intra destul de greu in piele si trebuia sa masezi un pic mai mult. Dupa ce m-am obisnuit cu mirosul si textura mi-am dat seama cate minuni face. Am folosit-o ca lotiune dupa plaja si mi-a calmat si protejat foarte bine pielea. Am folosit-o mult pentru picioare, dupa epilat si mi-a redus firele care cresteau sub piele. Probabil ca tot datorita acestei creme mi-au trecut mai repede unele cicatrici si semne de pe picioare. De fapt, si crema pentru fata a facut minuni, diferentele fiind observate cu ochiul liber. Petele pigmentare si cicatricile au trecut sau s-au estompat.

 

Aceste produse sunt minunate si le voi comanda sa le am tot timpul in dulapul cu cosmetice. Sunt produse de Ciel d’Azur si sunt certificate bio, nu sunt testate pe animale. Lotiunea de corp contine 98.81% ingrediente de origine naturala si 32.2% provin din agricultura biologica. Lotiunea contine aloe vera,ulei de migdale dulci si ceara de albine. Suna bine, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.