Primăvara mă îmbrac de la Kurtmann (P)

Pentru că am intrat deja in a doua lună de primăvară m-am decis să îmi fac ordine în șifonier și să actualizez puțin garderoba. 🙂 Ei, nicio surpriză! Bineînțeles că am ajuns la concluzia că nu am cu ce să mă îmbrac. Știți de fapt, ce înseamnă asta, nu? În traducere, vreau ceva nou, o reîmprospătare a garderobei și a imaginii. Am aflat de www.kurtmann.ro și am avut o surpriză tare plăcută să văd că au branduri renumite de la Zara, Mango, Berska, Massimo Dutti și altele. Am pus ochii pe o pereche de pantaloni, un sacou și o eșarfă. Adică, o ținută completă și modernă.

pantaloni massimo dutti

Pantalonii au o croială specială, flatează orice siluetă, iar purtați cu tocuri dau o notă de eleganță. Îmi plac pentru ca pot fi purtați atât la birou cât și la o cafea cu fetele sau o partidă de shopping prin oraș. Eu i-am găsit aici.

Îi puteți asorta cu o bluză albă, roșie sau bleumarin si sacou negru.

sacou negruSacoul este foarte actual, cambrat. Pune în evidență talia, iar purtat cu pantalonii de mai sus, va constitui o ținută aparte, elegantă, în care vă veți simți bine și bineînțeles, frumoase. Eu l-am gasit tot pe Kurtmann, aici.

Eh, si pentru că cele două piese au niște culori destul de cuminți, putem să piperăm puțin ținuta cu un accesoriu, de exemplu, o eșarfă.

4325193630fCuloarea eșarfei și imprimeul vor accentua combinația de negru si bej a ținutei și va fi punctul de atracție a acesteia. Plus că vă va proteja de vânt și aerul rece în diminețile și serile răcoroase de primăvară. Eșarfa o puteți găsi aici.

Am găsit foarte multe lucruri frumoase pe www.kurtmann.ro care cu siguranță vor intra în garderoba mea în primăvara aceasta.

Kurtmann-logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.