Lotiune tonica pentru fermitate Urtekram

IMG_0298Din seria noutăţi, m-a atras acest tonic facial cu mesteacăn pentru fermitate. L-am luat de pe www.organik.ro, iar preţul a fost foarte ok având în vedere şi cantitatea (41 ron, 245 ml). V-am spus că încep să regândesc puţin ritualul de îngrijire în sensul că încep să înlocuiesc produsele care se termină cu unele puţin mai avansate pentru fermitate şi anti-age, dar nu foarte puternice. Uşor de zis, greu de făcut. Ori găsesc produse doar cu efect de hidratare ori produse foarte puternice, nepotrivite pentru vârsta şi nevoile tenului meu.

Acest tonic mi s-a părut ok. Efectul de lifting chiar se simte, doar că nu îmi place să îmi simt pielea aşa strânsă şi aplic imediat un ser sau o cremă hidratantă. Ce nu îmi place este cum miroase, conţine alcool vegetal. În plus conţine extract de mesteacăn, zahăr şi aloe vera. Bingo! are şi aloe vera, preferata mea. 🙂

Cred că se potriveşte mai degrabă unui ten mixt, gras sau uscat, şi mai puţin tenurilor sensibile din cauza conţinutului de alcool vegetal.

Produsul este certificat organic de ECOCERT. Nu conţine: parabeni, sodium lauryl sulfate (SLS), derivaţi petrol, uleiuri minerale, uree, coloranţi sintetici, parfumuri sintetice.

Utilizare: Aplicati cu un tampon de vată pe fata curata.

Ingrediente: Water, alcohol*, aloe vera*, glycerine*, birch leaf extract*, glyceryl caprylate, birch sugar, citric acid, sodium cocoyl glutamate, perfume, vitamin E. Nothing else. * = Agricultura ecologică.

Cum loţiunea tonică este un produs foarte important pentru îndepărtarea resturilor de machiaj şi pregătirea feţei pentru aplicarea cremei, de câte ori mi se termină un tub caut altceva ce pot încerca şi mă bucur atunci când nimeresc un produs bun.

Voi folosiţi un toner facial în fiecare zi? Ce folosiţi? Ce v-a plăcut şi ce nu v-a plăcut?

 

3 thoughts on “Lotiune tonica pentru fermitate Urtekram

    1. Mai degraba gasesti online, incearca la organik.ro sau pur si simplu cauti pe Google si vezi ce site-uri iti recomanda. Eu asa am cumparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.