Review săpun anticelulitic exfoliant de la Jovis

IMG_0306Căutam zilele trecute nişte chestii anticelulitice şi am dat peste acest săpun care mi s-a părut foarte interesant. Este săpun exfoliant şi când spun asta mă refer că este foarte dur, puternic abraziv. Daaaar, pielea rămâne foarte fină şi mi-a mai rezolvat o problemă: firele de păr crescute pe sub piele în zona genunchilor. Pentru restul corpului mi se pare destul de dur şi prefer un exfoliant pe bază de uleiuri şi sare despre care v-am mai povestit.

Este un săpun natural, 100% handmade, în România.

Reduce aspectul de coajă de portocală (bineînţeles combinat şi cu sport şi alimentaţie sănătoasă) redând pielii fineţea, elimină celulele moarte, stimulează circulaţia la nivelul zonelor afectate prin masajul puternic pe care îl oferă şi pregăteşte pielea pentru aplicarea uleiului sau cremei anticelulitice, lucru datorat ingredientelor cheie pe care le conţine: cafea măcinată, ghimbir, uleiuri esenţiale detoxifiante (lămâie, ienupăr, lavandă).

Ingrediente: unturi şi uleiuri vegetale saponificate (măsline, cocos, cacao, ricin, sâmburi de struguri), apă, cafea măcinată, ghimbir măcinat, ulei esenţial de lămâie, ulei esenţial de ienupăr, ulei esenţial de lavandă.

Îmi place cum rămâne pielea şi cum se absoarbe ulterior crema pe care o aplic, după o săptămână de utilizare aspectul pielii este vizibil îmbunătăţit. Ştiam că zaţul de cafea este recomandat pentru exfoliere, dar sincer m-am bucurat că am găsit acest săpun, este mai comod decât să stau eu să adun zaţul de la cafele. 🙂 Eu vă recomand acest săpun, îl puteţi comanda aici, costă în jur de 15 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.