Seruri pentru faţă hidratante, depigmentante, anti-age

Trebuie să îmi reînnoiesc stocul de seruri pentru faţă, cel puţin unul, dacă nu două, să fie ca la carte, pentru seara şi pentru zi. Nu ştiu ce vreau, încă. Momentul este unul trist pentru portofelul meu. 🙂 Am cercetat un pic piaţa şi mi-au atras atenţia nişte produse pe care vi le prezint şi vouă mai jos:

cellufirm-drops-a1a85bed04c0bc1f680e69ab383a157eCellufirm-Drops de la Mario Badescu

Am avut nişte mostre şi mi-a plăcut (serul). Este un ser care se absoarbe repede în piele, potrivit pentru tenul mixt-uscat şi sensibil. Este şi anti-age. Se poate folosi dimineaţa şi seara. Preţ mediu.

Conferă fermitate, strânge şi netezeşte pielea, prevenind îmbătrânirea acesteia. Formula este sigură şi pentru zona din jurul ochilor. Conţine colagen, elastină, acid hialuronic, vitamina E şi extracte de lage marine bogate în minerale. Toate acestea ajută la păstrarea tonusului pielii, a nivelului optim de umiditate si elasticitate. Se aplică 4-5 picături pe faţă şi pe gât.

RESISprodus53T Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum – PAULA’S CHOICE

Am aflat întâmplător de site-ul www.paulaschioce.ro şi după ce am studiat oferta lor de produse am decis că îmi place şi merită încercate. Primul pe listă ar fi acest ser antioxidant. Promite multe şi preţul nu este prohibitiv. Dar plăteşti taxa de transport şi nu poţi plăti online, doar ramburs sau prin OP.

Acum ce am citit pe site despre produs: Acest ser inovator anti-îmbătrânire conține un amestec de anti-iritanţi cu efect de calmare, antioxidanţi puternici, acid hialuronic pentru refacerea pielii și ingrediente cell-communicating care ajuta pielea să arate mai tânără, normalizează tenul gras şi reduce porii dilataţi. Veţi adora beneficiile pe care le oferă: netezire a pielii, fermitate, și protecţie anti-rid! Textura sa mătăsoasă, uşoară, este perfectă pentru cei cu tenul gras/mixt.

Îmi mai place că: combate multiplele semne ale îmbătrânirii, reduce inflamaţiile pielii pentru a genera colagen, calmează pielea înroşită şi estompează petele roşii cauzate de acnee, se întinde uşor, lasa un aspect neted, mat; poate fi aplicat înainte sau după crema hidratantă şi înainte de protecția solară; poate fi folosit ca o bază de machiaj, nu conţine parfum şi coloranţi

Ser cu efect de luminozitate – L’OP.aspxCCITANE

Am avut o mulţime de chestii de la L’OCCITANE printre care şi acest ser în variantă mai veche care mi-a plăcut. Se absoarbe repede, miroase frumos şi are uşor efect de lifting.

Pe www.loccitane.ro: Serul regenerat cu efect de luminozitate conţine o concentraţie ridicată de imortele şi bellis perennis – care corectează ridurile, conferă luminozitate şi uniformizeaza tenul. Aceasta nouă formulă a serului diminuează apariţia ridurilor şi în acelaşi timp conferă strălucire şi uniformitate tenului.
Extractul de Bellis perennis alături de un derivat de Vitamina C ajută la uniformizarea tenului şi conferă luminozitate. Pielea rămâne netedă şi fermă.

ser sublim.aspxSer Sublim – L’OCCITANE

Mă atrage acest ser pentru că promite reducerea porilor, atenuarea roşeţii şi a imperfecţiunilor. Conţine extract de iris şi angelică. Conferă luminozitate tenului.

Pe www.loccitane.ro: 1. Suprafaţa pielii este îmbunătăţită pentru o piele extrem de netedă şi clară
2. Porii sunt reduşi pentru o piele uniformă
3. Roşeaţa şi imperfecţiunile sunt diminuate vizibil pentru o piele clară şi purificată
4. Textura pielii este îmbunătăţită pentru o  piele foarte netedă
5. Hidratarea naturala a pielii este amplificată pentru o piele sănătoasă

idealistIDEALIST – ESTEE LAUDER

V-am mai spus într-un post mai demult despre acest ser absolut fantastic, pe care l-am avut de vreo două ori. Totuşi preţul este un pic cam piperat in magazine, iar online nu am garanţia că este produs original oricâte asigurări aş primi. Diferenţa de preţ este prea mare. Este un produs pe care atunci când îmi permit îl voi cumpăra cu siguranţă. Mai multe detalii aici.

estee advancedADVANCED NIGHT REPAIR – ESTEE LAUDER

Şi pe el l-am folosit şi mi-a plăcut. Estee Lauder îl promovează ca fiind cel mai bun de pe piaţă. Subiectiv aş zice. Am mai scris aici despre el.

vichy idealia-serVICHY IDEALIA LIFE

Produs nou pe care vreau să îl încerc. La HelpNet este redus luna aceasta cu 20%. Are textură ultra-lejeră, este îmbogăţit cu particule perlate roşii şi aurii, permite tenului să obţină o culoare ideală. Textura sa onctuoasă lasă la suprafaţa pielii un film protector, non-gras, ce apără tenul împotriva micro-particulelor pe care le colectează de-a lungul zilei.

O transformare spectaculoasă a calităţii tenului: ten revigorat, culoare uniformă, aspect odihnit, pori micşoraţi.
Eficacitate dovedită clinic, chiar şi pe piele supra- stresată, piele expusă la poluare/fum de ţigară, piele supra-expusă radiaţiilor UV, piele afectată de o dietă dezechilibrată.

Poate peste două zile când recitesc postul poate o să pot lua şi o decizie ce să cumpăr. Momentan înclin către Idealia, Sublim, Resist sau Cellufirm. Voi ce mi-aţi recomanda? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.