Review L’Oreal gloss Tangerine red – culoarea care m-a obsedat

imageÎn general îmi place să fiu la curent cu noutăţile din modă şi mai ales din beauty şi personal care dar nu este nicio nenorocire dacă nu am ultimul model de pantof sport cu floricele sau cu platformă şi în general nu mă grăbesc să adopt orice trend ni se bagă pe gât şi aleg doar ce se potriveşte stilului meu. 🙂

Acum vreo trei ani mi-am făcut curaj şi am cumpărat un ruj roşu, recunosc cu un pic de teamă pentru că nu eram foarte convinsă că îmi stă bine şi în continuare cred că îţi trebuie un pic de tupeu şi stil să porţi o culoare puternică pe buze. Dar l-am luat. Eh, anii au trecut, vremurile s-au schimbat şi anul ăsta am fost pur şi simplu bombardată de această nouă culoare la modă pentru buze: tangerine red.

Cum am avut ocazia la un moment dat să fiu la o şedinţă de machiaj am încercat noua culoare şi mi-a plăcut. Cam tare pentru gustul meu dar mi-a plăcut. Era un ruj de la Estee Lauder. Preţul nu mi-a plăcut aşa că a rămas să mă mai gândesc. Într-o revistă din luna Mai am găsit o mostră de la L’Oreal, aceeaşi nuanţă, la naiba! Am încercat-o şi a fost dragoste la prima încercare. Preţul bun. Textura? Între ruj şi gloss. Miros plăcut de fructe. Rezistenţa? Se duce un pic cam repede pentru gustul meu dar eu oricum am tendinţa să mănânc rujul deci nu sunt obiectivă aici. Culoarea este superba. Îmi place. Şi pentru că este gloss puteţi să reglaţi intensitatea, aplicaţi mai mult sau mai puţin după cum aveţi chef. Îmi place şi forma aplicatorului care permite o aplicare mai exactă fără să depăşeşti conturul buzelor. Cred că am făcut o alegere insiprată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.