Gel anticelulitic pentru abdomen și șolduri de la Elmiplant

imageAm primit cu mare bucurie acest gel anticelulitic exact înainte cu o zi să plec la mare. Cel mai mult mi-a plăcut efectul răcoritor pe care îl are. Se întinde bine, are o textură plăcută și nu lasă urme pe haine, intră repede în piele.

Are o formulă special concepută pentru a reduce circumferința abdomenului și a șoldurilor. Gelul are un efect de răcire intens care, combinat cu acțiunea ingerdeintelor active, ajută la decongestionarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea catifelată și radiantă.

Conține guarana, un extract cu conținut ridicat de cafeină, care ajută la activarea micro-circulației, pentru o piele cu aspect radiant. Extractul de alge marine ajută la decongestionarea retenției de apă din țesuturi, lăsând o piele tonifiată. Vitamina E, recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, ajută pielea să își recapete aspectul fin și neted.

Luptă împotriva aspectului de coajă de portocală, reduce depozitele de grăsime, decongestionează celulele adipoase și le ajută să revină la forma lor normală.

Mie îmi place foarte mult acest gel, pe care îl folosesc pentru zona abdomenului, pentru coapse și șolduri folosesc momentan această cremă despre care am scris aici.

Câteva sfaturi de aplicare a cremelor anticelulitice:

– aplicați de două ori pe zi, dimineața și seara

– masați abdomenul cu mișcări circulare și orizontale (dreapta-stânga, stânga-dreapta)

– utilizați de două ori pe săptămână un exfoliant pentru corp, pentru a elimina celulele moarte. Astfel cremele au o eficiență crescută.

– masați picioarele de jos în sus, pentru a activa circulația, din poziție șezând, sau pe spate cu piciorul ridicat.

– folosiți un dispozitiv pentru masaj uscat măcar de două ori pe săptămână

Mai avem o lună și jumătate de vară, soare și mare așa că avem destul timp să ne pregătim pielea pentru un sejur sexy la mare.

2 thoughts on “Gel anticelulitic pentru abdomen și șolduri de la Elmiplant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *