Crema de noapte Genovate de la Elmiplant

imagePrintre ultimele achizitii se regaseste si crema de noapte Genovate de la Elmiplant. Faptul ca am avut mai intai serul de care am fost foarte multumita m-a ajutat sa aleg aceasta crema de noapte. Are o textura bogata, insa nu incarca fata, are un miros placut, parfumat si se absoarbe destul de repede, dupa cateva miscari de masaj. Tenul arata bine dimineata cand ma trezesc si ca nota finala ii dau nota 9. Este o crema pe care as cumpara-o si a doua oara. De ce nu am dat nota 10? Pentru ca nu imi place flaconul. Crema este intr-un flacon cu pompa, asta este partea ok, ca nu poate fi contaminata, insa orificiul prin care iese crema are un capacel, orificiul prin care iese crema este prea mare iar cand pui capacelul crema care ramane la iesire iese si se intinde in jurul capacelului. Ei bine asta nu imi place. Daca nu ai grija sa cureti, flaconul arata destul de neingrijit.

Crema de noapte elmiplant GENOVATE este imbogatita cu RESISTEMTM, un puternic ingredient activ obtinut din culturi de celule stem de origine vegetala, care stimuleaza si protejeaza mecanismele anti-imbatranire ale pielii, actionand in 3 directii:

Eliminarea toxinelor :  Activitatea proteazomilor, unul din mecanismele naturale ce ajuta la indepartarea proteinelor deteriorate intracelulare, scade odata cu varsta, conducand la incetinirea ritmului de formare de noi proteine.

RESISTEMTM stimuleaza activitatea proteazomilor, asigurand eliminarea proteinelor deteriorate si protejarea pielii impotriva imbatranirii premature.

Cresterea duratei de viata a celulelor:  in timp, mitocondriile, “uzinele energetice” ale celulei, se oxideaza, pierzandu-si capacitatea de a produce energie, cauzand in consecinta degradarea celulelor. RESISTEMTM mentine activitatea mitocondriilor, prelungind durata de viata a celulelor si stimuland mecanismele de aparare impotriva imbatranirii.
Regenerarea tesuturilor:  Responsabile de procesele de regenerare, numarul celulelor stem ale pielii scade odata cu varsta, cauzand incetinirea ritmului de reinnoire celulara. RESISTEMTM protejeaza celulele stem existente, asigurand regenerarea constanta si protectia impotriva semnelor de imbatranire ale pielii.

Crema este pentru categoria de varsta 35 – 45 ani si desi sunt un pic sub aceasta categorie totusi nu mi-a facut rau, chiar imi merge foarte bine cu ea.

2 thoughts on “Crema de noapte Genovate de la Elmiplant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.