Lotiune tonica Ocean Secrets de la Sabon

Lotiune tonica SabonStiti ca sunt fan Sabon. Din gama Ocean Secrets am incercat mai demult demachiantul spumant pentru fata si mi-a placut. La ultima comanda am luat si o lotiune tonica din aceasta gama. Mi se pare un pic cam scumpa in raport cu cantitatea, 82 de lei, 150 de ml dar calitatea merita. Imi lasa pielea cu senzatie de prospetime, tonifiata si curatata de impuritati. Este o lotiune tonica foarte buna, care merita incercata. Lotiunea este imbogatita cu extracte de ceai alb, cu efect antioxidant, si alge marine.Despre gama Ocean Secrets

Noua gamă de îngrijire a feţei OCEAN SECRETS are la bază ingrediente naturale, în special alge din Marea Nordului, una dintre cele mai bogate surse de minerale din întreg regnul vegetal. Aroma OCEAN SECRETS a fost inspirată de miresmele naturale ale câmpurilor verzi, precum şi de adâncimile oceanului şi briza mării.

Destinate curăţării, tratării şi hrănirii pielii, produsele OCEAN SECRETS sunt recomandate oricărui tip de ten. Extractele de alge marine din Marea Nordului refac elasticitatea şi vitalitatea tenului. Algele absorb toxinele şi sebumul, echilibrează metabolismul natural cutanat şi previn îmbătrânirea pielii. Toate produsele OCEAN SECRETS nu conţin parabeni, SLS sau uleiuri minerale. Designul produselor este clasic, elegant, iar recipientele sunt usor de utilizat. OCEAN SECRETS by SABON vă aduce mai aproape de cele mai bine păstrate secrete ale naturii şi vă oferă sănătate, prospeţime şi vitalitate în fiecare zi.

One thought on “Lotiune tonica Ocean Secrets de la Sabon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.