Produse naturiste de la Vegis – superalimente pentru super sănătate (P)

Astăzi vorbim despre ce înseamnă să mâncăm sănătos și să consumăm produse naturiste. Am avut norocul să cresc într-o familie în care mama gătește foarte mult, începând de la ciorbe, fel de fel de mâncăruri și terminând cu delicioasele prăjituri pe fundul tăvii sau negrese. Ce are de-a face, vă întrebați, acest lucru cu consumul de produse naturiste. Păi are. Atunci nu aveam junk-food, zahăr introvertit, aromă de ou si atâtea E-uri. Atunci era un singur tip de zahăr, sarea era neiodată și carnea era carne. Astăzi avem o creștere îngrijorătoare a numărului de copii cu obezitate, pe vremea mea eram cu toții slabi iar copiii mai dolofani erau unul pe clasă și era așa pentru că avea probleme de sănătate, dar nu alimentația era de vină. Astăzi este invers. Uitați-vă pe stradă când ies copiii de la școală și observați. Se vede cu ochiul liber, nu avem nevoie de statistici. Astăzi mâncăm roșii stropite, fără niciun gust, mâncăm mere frumoase, fără niciun gust și nu beneficiem cu adevărat de aportul de vitamine și minerale pe care fructele și legumele ar trebui să ni-l aducă. image

De câțiva ani am început să caut alternative la hrana din comerț, să apreciez din nou tot ceea ce este natural, crescut în curte și să studiez cu atenție eticheta produselor. La fel fac și când vine vorba despre suplimentele alimentare. Interesul crescut pentru un stil de viață sănătos m-a făcut să aflu despre pulberea din iarba de grâu verde. Mă intereseaza tot mai mult să prepar shake-uri, băuturi care să conțină ingrediente active, vitamine, minerale și care să mă ajute să funcționez, să fie detoxifiant, energizant și bun la gust, normal.

sigla VegisMagazinul online Vegis îmi este de mare ajutor atunci când vreau să găsesc superalimentele de care am nevoie pentru o viață sănătoasă. Aici găsesc pulberi pentru băuturi energizante (grâu, orz) și nu numai. Tot aici a găsit sare de Hymalaia sau Sarea Baciului, care este produs românesc și foarte important nu conține iod. Pe Vegis am găsit tot timpul elementele de bază pentru o alimentație bazată pe produse naturiste: zahăr brun, orez brun, sare neiodată, ceaiuri naturale dar și produse pentru stimularea imunitații: lăptișor de matcă pur, propolis, miere.

În plus dacă tot fac comandă întotdeauna găsesc și ceva bun pentru tenul meu cum este argila și săpunul de Alep. De altfel tot de aici comand șamponul și gelul de duș pentru băiatul meu.

Vegis este un magazin on-line de produse naturiste complet și complex unde găsești nu numai produsele de care ai nevoie dar și informmații complete despre fiecare produs în parte. De exemplu, despre iarba de grâu am aflat că:

– este sursa perfectă de protiene, conține 17 feluri de aminoacizi, este sursă de vitamina A, C, E, F, K si B.  Este cunoscută și sub denumirea de multivitamină a naturii. Are conținut ridicat de calciu, magneziu și caliu. Ajută la digestie și la funționarea organelor interne. Are efect puternic alcalin. Iarba tânără a grâului semănat toamna este culeasă imediat după germinare. este uscată la temperatura corpului, depozitată cu grijă și transformată în pudră înainte de ambalare.

– se utilizează 1-2 lingurișe pe zi, în zeama de legume sau de apă. Eu o amestec la blender cu o banană, lapte și o linguriță de miere. O consum dimineața pe stomacul gol pentru că așa se absorb cel mai bine vitaminele și mineralele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.