Cadou Sabon

IMG_2383Patchouli, lavanda, vanilie, iasomie, mosc, trandafir, portocala, scortisoara. Toate aceste arome le gasesti in lapte de corp, gel de dus, sapunuri, creme pentru maini. A, si am uitat de menta. Ce zici de un exfoliant pentru fata cu efect racoritor? Ei bine, Sabon le are pe toate. In fiecare an, in luna decembrie vizitez magazinul Sabon din AFI Cotroceni pentru a imi ridica cadoul pe care il primesc de la ei. Anul trecut a fost o crema pentru maini si una pentru picioare. Anul acesta am fost surpinsa.IMG_2385

 

Pachetul continea o crema pentru maini si un exfoliant pentru maini. Chiar aveam nevoie de unul mai ales ca in ultima perioada am cam neglijat mainile la capitolul hidratare si trebuie sa ma ocup serios. Abia astept sa il folosesc si sa va povestesc experienta. Din ce am citit se foloseste destul de usor: se aplica produsul pe mana si apoi se maseaza usor cateva minute dupa care se clateste cu apa. Si apoi aplicati o crema hidratanta pentru maini.

IMG_2387

 

Cadoul l-am primit frumos ambalat iar cutiile in care sunt ambalate tuburile de crema sunt delicioase, ai impresia ca ascund doua acadele. Iar tubul in care vin ambalate cremele ma duce cu gandul la o printesa din povesti si masuta ei cu oglinda. Imi imaginez cum sta si isi piaptana parul gandindu-se la Fat-Frumos iar dupa aceea foloseste aceste doua mici tuburi de crema pentru a avea maini parfumate s catifelate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.