Crema de fata Lierac Magnifience

Dragile mele, am descoperit si testat o crema dintr-o gama pe care o urmaream demult, Lierac. Crema despre care vorbesc este Lierac Magnifience, gel crema pentru zi si seara, pentru ten normal mixt. De la inceput va spun ca pretul este piperat, crema se gaseste doar in farmaciile HelpNet si la doua esantioane cat am avut eu de incercat nu m-a convins sa dau 350 de lei pe ea. Parca atat costa ultima oara cand m-am uitat, acum vreo luna. Dar…este o crema buna pe care o recomand si pe care o am in vedere la una din cumparaturile viitoare. Imi place pentru ca este impotriva semnelor de imbatranire si are efect matifiant.

Este o crema cu miros placut care poate fi folosita atat dimineata cat si seara. Permite machiaj imediat si nu incarca tenul desi la prima simtire pare ca este ceva mai densa ca alte creme si ca incarca fata. La cinci minute dupa aplicare puteti sa aplicati fondul de ten. Ce am observat dupa ce am aplicat aceasta crema este ca fondul de ten rezista mai bine, deci crema este si o buna baza de machiaj. Despre efectele pe termen lung nu pot sa va spun prea multe pentru ca eu am folosit cele doua mostre doua zile.

descărcareEste un aliat bun in lupta impotriva semnelor de imbatranire si reda aproape instantaneu luminozitatea pielii, hraneste in profunzime si matifiaza. 93% dintre cele care au testat crema au declarat ca au o piele mai ferma dupa 7 zile de utilizare.

Din gama Magnifience mai face parte si crema de zi/ noapte pentru ten normal uscat, serul intens revitalizant si crema contur de ochi. Intreaga gama este conceputa astfel incat efectele vizibile sunt: atenuarea ridurilor, redarea fermitatii pielii si luminozitate pentru piele. Merita macar sa cereti doua mostre la HelpNet sa o incercati.

Photo credits: www.lierac.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.