Top 3 fonduri de ten

Am incercat multe fonduri de ten, bune sau mai putin bune, foarte putine m-au convins sa le cumpar din nou. De ce? Pentru ca urmaresc unele caracteristici la un fond de ten si daca nu sunt indeplinite nu cumpar sau nu recomand. Ce urmaresc la un fond de ten?

1. fara efect de masca – atunci cand il aplic vreau sa se intinda bine, sa nu trebuiasca sa pun un pumn de produs, sa aiba acoperire medie si sa se adapteze culorii mele de piele

2. sa nu fie roz pentru ca nu se potriveste cu nuanta mea de ten

3. sa nu contina ulei – am ten mixt si nu imi face bine

4. sa fie matifiant sau semi-matifiant

5. pe termen lung  sa nu imi apara bubite pe fata (pentru ca patesc asa si stiu ca este si de la fondul de ten, demonstrat)

6. dupa 5-6 ore de la machiaj sa arate ca dupa 10 minute, adica sa nu inceapa sa se vada pete de culoare. Testul este fruntea, daca o simtiti incarcata mergeti si priviti intr-o oglinda atent. Veti observa ca aspectul nu este chiar neted. Daca dupa 5-6 ore de purtat observ ca fruntea este neuniforma, fondul de ten respectiv a picat testul.

Cele trei fonduri de ten pe care le recomand cu cea mai mare incredere sunt:

Fond de ten DIORSKIN Nude

Fond de ten ESTEE LAUDER Double Wear

Fond de ten DIORSKIN Forever

Dior
Diorskin Forever

Despre primele doua fonduri de ten v-am mai spus cate ceva in alte articole, insa vreau sa completez. Diorskin Nude se aplica foarte bine, are putere de acoperire foarte buna si nu are efect de masca. Eu il foloseam impreuna cu pudra pentru ca am tenul gras si nu rezista pana seara (mai ales pe timp de vara). Estee Lauder Double Wear are o putere de acoperire foarte buna si nu necesita pudra in cazul meu. Are efect matifiant si este foarte bun de folosit pe timpul verii. Rezista 8-9 ore pe ten fara probleme.

Despre ultima achizitie Diorskin Forever am numai lucruri bune de spus: acopera, confera luminozitate, se armonizeaza perfect cu tenul meu (nuanta 020) si nu confera aspect de masca. Rezista foarte bine 10-11 ore pe ten, daca il aplicati cum trebuie.Il folosesc de doua saptamani si sunt multumita. Am avut ocazia sa il port la diverse ocazii si in diverse stari si nu m-a dezamagit. Cand spun asta ma refer la faptul ca m-am machiat dimineata inainte sa plec la birou si a rezistat cu brio pana seara, pe timp de frig, schimbat temperatura (de la frig la cald) dar m-am machiat si in zile in care am avut tenul in conditii ma putin bune si am aratat bine, intr-un final. Am uitat sa va spun, are efect semi-mat, ceea ce ma bucura pentru ca incep sa am o banuiala ca produsele cu efect matifiant imi blocheaza porii si sunt cauza unor bubite care imi apar cateodata pe fata.

Acestea sunt cele trei fonduri de ten de care sunt multumita. Fondul vostru de ten preferat care este?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.