Sa mergi la un specatcol Cirque du Soleil este ca si cum iti cumperi biletul spre o lume paralela

Cirque du Soleil vine inca o data la Bucuresti. De aceasta data prezinta QUIDAM. Spectacolele vor avea loc in 29-31 ianuarie si 1 februarie. Daca ai fost pana acum la vreunul dintre spectacolele Cirque du Soleil atunci stii despre ce este vorba si cu siguranta nu vrei sa il ratezi pe urmatorul. Daca nu ai fost insa atunci trebuie sa iti spun ca trebuie macar o data sa mergi. De ce? As putea sa iti spun mai intai ca este o adevarata desfasurare de forte, ca pentru acest show au fost create 250 de costume, 500 de accesorii si aproape 300 de perechi de pantofi. As putea sa iti spun ca fiecare artist va purta intre 2 si 7 costume, special create pentru el iar pantofii sunt pictati manual pentru a se asorta culorilor de pe costume si acesti pantofi sunt retusati si revopsiti inaintea fiecarui show. As mai putea sa iti spun ca vor fi folosite peste 30 de palarii. Dar sunt sigura ca nu asta te intereseaza.

Spectacolul in sine este o lectie si o experienta din toate punctele de vedere. Grija pentru fiecare detaliu, sute de ore de repetitii, scenariul, decorul, costumele – toate fac parte dintr-un intreg, un specatcol pentru tine din care faci si tu parte. Pentru ca si tu esti QUIDAM. Si nu cred ca vrei sa ratezi un specatcol in care te vei regasi pe tine, cel sau cea care esti singura in multime, care traversezi strada impreuna cu alti 50 de oameni dar esti tu si cu gandurile tale. Experienta acestui show va fi unica. Muzica, decor, arta, suspans si o poveste adevarata, povestea ta atunci cand te simti singur. Faci parte din cea mai captivanta productie. Picture1 Picture2

Spre deosebire de alte specatcole, Quidam este despre omul singur. Zoe este o fetita plictisita, ai carei parinti sunt tot timpul ocupati. La un moment dat evadeaza intr-o lume magica unde va intalni diverse personaje. Suna cunoscut? Ai copii? De cate ori nu i-i luat in seama cand te-au intrebat ceva sau te-au rugat sa te joci cu ei? Si daca nu ai copii gandeste-te de cate ori cineva ti-a vorbit despre problemele sale si l-ai ascultat cu adevarat?

Sa mergi la un spectacol Cirque du Soleil este ca si cum iti cumperi biletul spre o lume paralela. Totul este magic. Costume, atmosfera, muzica, personaje, decor. Si la un moment dat vei uita ca esti pe scaun in fata unei scene. Vei avea impresia ca traiesti in aceeasi lume, ca te rasucesti pe franghie, ca te invartesti cu roata sau ca sari pe o trambulina. Experienta este totala. Iar peste ani de zile vei avea ce sa le povestesti nepotilor. Vei putea sa construiesti chiar tu povesti pentru ca Quidam este in  tine iar Cirque du Soleil va patrunde in sufletul tau si va lasa acolo o scanteie de inspiratie.

De aceea trebuie sa mergi la specatcol. Si sa nu uiti sa te iei si pe tine, de acolo din lumea ta magica.

Picture3 Picture4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.