Shopping @ Christelen B / Musette

Cred ca mai clar de atat nu pot sa o spun: Musette este singurul magazin de unde prefer sa imi cumpar pantofi, calapodul folosit este singurul care nu imi omoara picioarele, mai ales cand port stileto. Asa ca reduceri sau nu, eu sunt in permanenta atenta la ce modele apar. Nu mai vorbesc de pielea folosita, calitatea produselor si metodele traditionale de confectionare. Daca nu sunt reduceri pretul poate sa para destul de mare dar am comparat calitatea produselor Christelen B de la Musette cu produse de la alte magazine care practica preturi asemanatoare. Calitatea produselor de la Musette este net superioara iar acest lucru este probat de cele peste zece perechi de pantofi (doar pantofi) de la mine din dressing. Unii au o vechime de peste 6 ani si arata impecabil desi i-am purtat zilnic.

In cele doua perioade de reduceri care sunt in decursul unui an m-am obisnuit sa cumpar macar o pereche de pantofi si una sau doua curele. Despre curele acelasi lucru am de spus: calitate si culori moderne, alese in functie de tendintele sezonului. Atunci cand se intampla sa am buget in perioada reducerilor mai cumpar si cate o geanta. Foarte rar o sa ma vedeti cu geanta de la alt magazin. In aceasta perioada am cumparat o pereche de pantofi, o pereche de balerini de pe website din sectiunea Sale si o curea. Le puteti vedea pe toate in imaginile de mai jos.

IMG_2553Dupa balerini am plans toata vara dar nu imi venea sa dau 350 de lei pe ei pentru ca de obicei sunt adepta tocurilor iar balerinii sunt doar de rezerva. Si cum studiam, intr-o zi, site-ul Musette am intrat si la sectiunea Sale unde i-am gasit redusi la 109 lei. I-am comandat fara ezitare.

IMG_2556

Imi place foarte mult culoarea bleumarin, iar pantofilor in aceasta culoare pur si simplu nu le pot rezista. Asa ca a urmatoarea achizitie a fost acesta pereche de pantofi in doua culori: bleumarin si auriu. Abia astept primavara sa ii port si sa va arat cum se potrivesc cu diverse tinute. Pantofii sunt din piele de vitel iar balerinii sunt din piele de capra. Pantofii au fost redusi 40% asa ca nu am dat mai mult de 250 de lei pe ei.

IMG_2555

IMG_2554

In plus am pastrat traditia si am cumparat si o curea, o culoare care se poarta in primavara lui 2015.

IMG_2558Acum va las pe voi sa decideti daca se merita sau nu sa cumperi, macar la reduceri, de la Musette. Calitatea produselor, formele moderne si faptul ca sunt produse in Romania prin metode artizanale plus experienta cu acest brand pe mine m-au convins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.