Elmiplant Seametry

IMG_2885O surpriza de la elmiplant a venit vineri la mine. In pachet am gasit caseta cadou care continea elmiplant Seametry crema antirid restructuranta si serum antirid restructurant plus un suberb tablou decorativ realizat manual din cuie si ata. Frumoasa initiativa a celor de la elmiplant.

Am folosit cele doua creme vineri seara si sambata seara dupa care am decis sa i le dau mamei mele pentru ca este o gama adresata femeilor cu varsta peste 45 de ani. Dar pot sa iti spun cateva lucruri despre fiecare dintre ele mai ales ca folosesc in continuare produse elmiplant, si anume crema Genovate, pentru noapte.

IMG_28701In primul rand aceasta gama contine un ingredient activ de origine marina, ce restabileste fermitatea pielii, ajutand la remodelarea conturului fetei si la reducerea ridurilor. Crema de zi elmiplant SEAMETRY este imbogatita cu ingredientul natural MATRIGENICS.14G ce reactiveaza cele 14 gene responsabil de sinteza si dezvoltarea celor mai importante trei elemente strucurale ale pielii: colagenul, elastina si acidul hialuronic. Nu contine parabeni, parafine si conservanti. MATRIGENICS.14G este obtinut din celulele reproductive ale algelor Wakame, prin metode sustenabile, eco-friendly.

IMG_2873Am folosit aceasta crema doar de doua ori totusi pot sa iti spun ca textura sa este bogata, se absoarbe destul de greu in piele si de aceea am ales sa o folosesc doar seara. Dimineata tenul arata foarte bine, mai neted si mai catifelat.

Cu ajutorul serumului antirid restructurant Seametry conturul ochilor este remodelat iar ridurile si pungile de sub ochi sunt vizibil reduse. Mi-a placut foarte mult textura de gel-crema, formula usoara si efectele vizibile imediat dupa aplicare. Pielea din jurul ochilor s-a simtit mai neteda si hidratata. Totusi considerand ca este un serum adresat varstei 45+ il voi folosi rar si doar in momentele in care simt ca pielea din jurul ochilor are nevoie de ajutor suplimentar.

Cele doua produse sunt eficiente si foarte bune pentru femeile cu varsta peste 45 de ani insa daca nu te incadrezi peste aceasta varsta nu este nicio problema, le poti folosi atunci cand simti ca tenul tau este foarte obosit, cand ai fost stresata sau pur si simplu cand vrei sa oferi tenului tau un ajutor suplimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.