B.U. My Secret (P)

IMG_3110E ok sa ai secrete. De-a lungul timpului mi-am dat seama ca am nas de detectiv si in acelasi timp sunt o buna sfatuitoare pentru cine intreaba sau are urechi sa asculte 🙂 Si pentru ca sunt o buna ascultatoare stiu o multime de secrete. Fetelor, stati linistite, nu o sa spun nimic. Doar despre noul B.U. My Secret vreau sa va vorbesc. B.U. My Secret lo-res“The B.U. Girl” mi-a scris o scrisoare pe care o vei regasi mai jos. Si dupa ce citesti scrisoarea poti sa intri si in aplicatia de Facebook sa vezi ce surprize ti-a pregatit acolo. E funny!

„Sunt «the B.U. girl», am incredere in fortele proprii si traiesc dupa regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc orasul ce se intinde la picioarele mele, iar pofta pentru viata si energia constanta pentru petreceri ma transforma in the perfect urban girl. Acesta este «My Secret». 

Sunt precum o opera in trei acte. Initial te indragostesti de spiritul meu ludic transpus in note de mandarina, de puterea zambetului meu seducator cu note delicioase de mar si para si de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeura si cirese. Inima-mi este luminoasa, precum notele solare, si este dezvaluita treptat de accentele feminine si elegante de iasomie si gardenie. Complexitatea spiritului mereu tanar se regaseste in alaturarea notelor dulci de nuca de cocos si a irezistibilei bezele.

Actul final si cel mai pregnant reprezinta echilibrul inimii dulci insetate de libertate si aventuri cu atingeri picante si misterioase de cumerin, mosc si lemn de santal. Accentele de paciuli si vanilie sunt o reamintire constanta a crezului fetei B.U., stralucirea molipsitoare izvorata din increderea in sine si din jocul meu, pe care-l dansez prin tot orasul.

Mereu activa si cu o energie debordanta, My Secret este reflectia mea. Imi plac provocarile cu iz fructat si rad in fata lor cu o atitudine relaxata si senzuala caracteristica fetei B.U. Modelez zilele si noptile dupa propriul plac si cuceresc cu noul si misteriosul My Secret.”

In plus, pot sa va spun ca am primit pachetul B.U. My Secret impreuna cu o agenda foarte chic pe care chiar am de gand sa o folosesc. Imi place foarte mult modalitatea de promovare aleasa de B.U. pentru My Secret si chiar va provoc sa il incercati.

B.U. My Secret Mission fb ap (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.