Balerini la preturi decente

Fetelor, recunosc că am adoptat destul de greu balerinii și de-abia în ultimul an am început să fiu mai receptivă și să încep să am nevoie de ei. Până anul trecut nu concepeam să plec la birou fără tocuri iar balerinii îi vedeam ca pe o încălțăminte pentru mers la shopping sau în parc. Dacă mergi cu mașina labirou atunci nu este o problemă să porți tocuri. Dacă te plimbi cu metroul sau mijloacele de transport în comun atunci cred că balerinii sunt cei mai potriviți. Până la urmă poți să îți pui pantofii cu toc când ajungi la birou sau cu o stradă înainte de a ajunge unde vrei. Eu așa fac. Când trebuie să fiu scoasă din cutie și am mult de mers pe jos, apelez la cei mai comozi balerini și cu câțiva metrii înainte de a ajunge îi schimb cu stileto. Pam pam.

This slideshow requires JavaScript.


Ei bine, balerinii sunt tipul de încălțăminte care se degradează cel mai rapid, din păcate. Este destul de aiurea să arunci mulți bani pe ei când poți să cumperi cu aceeași bani 3 sau 4 perechi. Pe www.matar.ro vei găsi prețuri accesibile și încălțăminte pentru toate gusturile, pentru ea și pentru el. Dacă ai mai intrat pe site vei observa că și-a schimbat design-ul și că are funcționalități noi. Acum poți să îți alegi numărul la pantofi înainte să îi adaugi în coș.

In plus vei găsi modele noi atât pentru ea cât și pentru el dar și o mulțime de oferte și reduceri.

Dacă nu ai intrat până acum pe www.matar.ro te anunț că la fiecare comandă câștigi puncte de loialitate pe care le poți schimba în bani.Pe site găsiți balerini și mocasini din piele naturală la prețuri începând de la 44 de lei. Mai jos am pregătit o selectie de balerini foarte drăguți și în tendințe. Pentru a-i vedea pe site trebuie să dați click pe poză.balerini-hatak-beige

balerini-snake-khaki

 

balerini-zela-red

balerini-moona-blackbalerini-howes-navy

 

pantofi-sport-crook-white

One thought on “Balerini la preturi decente

  1. Iubesc balerinii! Mi se par extrem de versatili si de feminini. Cateodata am dureri de spate din cauza lor, dar tot ii port. Sunt si cea mai simpla alegere dimineata cand ma grabesc sa plec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.