Make-up bio? Se poate cu noul rangali.ro (P)

rangali-avatar-2Acum 7 ani descopeream pentru prima oara produsele de machiaj bio. Erau destul de scumpe, insa erau foarte bune si imi economiseam bani pentru a putea cumpara acele produse. Tot in acea perioada am descoperit si lumanarile NEOM produse din ceara vegetala si uleiuri esentiale pure. Le cumparam de pe rangali.ro care a devenit intre timp organicbaby.ro . Odata cu schimbarea numelui a avut loc si o schimbare a orientarii de business, o regandire a sortimentului de produse, astfel, cosmeticele NVEY ECO si lumanarile NEOM nu s-au mai regasit in oferta organicbaby.ro.

In schimb, cand a venit pe lume piticul meu, am comandat de pe organicbaby.ro tot ce este posibil sa ai nevoie pentru ingrijirea unui micut. Aici am gasit cele mai bune si de incredere produse organice pentru ingrijirea bebelusilor.

Cand am primit comunicatul de presa legat de schimbarea numelui in rangali.ro m-am bucurat, imi este cumva mai drag acest nume, il leg de primele mele descoperiri de produse organice. Sper ca odata cu schimbarea numelui in www.rangali.ro se regasesc mai multe dintre produsele mele dragi si sa aud numai de bine.

Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adreseaza acum fiecarui membru al familiei si nu doar bebelusilor si copiilor. Sub noua denumire se vor regasi aceleasi produse de calitate, cu adevarat naturale si organice. Pe rafturile Rangali vei gasi o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa, tineri, adolescenti ori tatici. Cu un pret accesibil si arome minunate si fara ingrediente sintetice si pline de chimicale aceste produse au o multime de beneficii pentru sanatatea si frumusetea corpului tau.

Daca vrei sa vizitezi noul magazin online Rangali, intra pe www.rangali.ro . In acest moment, noul Rangali este importator si distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele se livreaza door-to-door, in toata Europa, prin curier, direct din stoc si sunt la pret de importator.

OB-slide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.