Review Illuminating Primer Estee Lauder

IMG_3900Diferenta intre un primer si un primer foarte bun este cat te tine. Cel putin in cazul meu am vazut diferenta intre o baza de machiaj medie si una foarte buna. Folosesc baza de machiaj (primer) destul de rar, ori cand merg la evenimente ori cand am un eveniment seara si ma machiez dimineata pentru birou. Ca sa tina machiajul aplic o baza de machiaj inainte de fondul de ten, iar dupa 5-6 ore, inainte de evenimentul la care trebuie sa ajung, retusez machiajul si folosesc in plus un eyeliner.

Astazi vreau sa va vorbesc despre un primer absolut fantastic, al patrulea incercat, dupa Make-up for Ever, No 7 si Gerovital Blurare riduri. Trebuie sa stiti ca la Estee Lauder veti gasi doua variante de primer, una matifianta si una iluminatoare, despre care vom vorbi astazi.

Despre Illuminating Primer de la Estee Lauder numai de bine. Nu incarca tenul, intra repede in piele, are o textura placuta, nu este uleios deloc si are si un usor efect de matifiere. Fondul de ten poate fi aplicat imediat.

IMG_3901

IMG_3902 IMG_3903

Cum il aplic?

Ca pe o crema pentru fata, insistand in zona obrajilor, pe frunte si in lateralele nasului.

Cum rezista machiajul?

6 ore fara probleme. In zonele in care aplic Illuminating Primer tenul este luminos, are o stralucire discreta.

Este un primer foarte foarte bun si comparat cu alte produse asemanatoare este net superior. Alte primere pe care le-am aplicat fie mi-au blocat porii si m-am umplut de cosuri fie aveau efect pe moment (2-3 ore) dupa care machiajul incepea sa se stranga si trebuia retus. Desi are un pret mai mare este un produs care merita un loc in trusa de make-up, mai ales daca este folosit doar in anumite ocazii, nu zilnic.

Daca vreti sa cititi si despre Crema pentru blurare riduri de la Gerovital, puteti sa cititi acest articol: Crema de blurare riduri de la Gerovital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.