Reduceri L’Occitane

IMG_4136Reduceri la haine, sandale, pantofi si…cosmetice. Vara aceasta m-am intrecut pe mine si am cheltuit mai multi bani pe cosmetice in perioada reducerilor. Nu ca nu ar fi ceva normal. Daca as face doua liste diferite cu ce imi doresc in materie de cosmetice si haine, atunci cu siguranta lista de cosmetice ar fi cam de doua ori si ceva mai lunga ca cea de haine. Azi despre reducerile de la L’Occitane. Ce este fain pe website este ca le au grupate in categorii de reduceri: 20%, 30%, 40%, 50% si peste 50%. Asa ca poti sa alegi sau sa le vezi pe toate. Ce gasesti? Crema de fata si de ochi din gama cu imortele, geluri de dus, ape de toaleta, geluri pentru picioare, lotiuni pentru corp. 

IMG_4135

Asa arata comanda mea L’Occitane din aceasta perioada. Un gel de dus Bonne Mere cu lamaita, un gel racoritor pentru picioare cu verbina, o crema cu efect racoritor cu migdale – tot pentru picioare si un gel tratament pentru remodelarea corpului cu migdale.

Gama cu migdale de la L’Occitane este redusa destul de rar asa ca nu am stat pe ganduri cand am vazut reducerea de 40% la gelul tratament pentru remodelare. In plus, am primit si cateva esantioane dragute pentru par din gama pentru volum si pentru fata din gama Divine.

IMG_4148 IMG_4147 IMG_4142Urmeaza o runda de shopping la Sephora deoarece au inceput si acolo reducerile. Am ochit deja un rimel Sephora si niste produse Dr. Brandt si Murad care sunt reduse. Va tin la curent si pana atunci mergeti in magazine sau comandati online, sunt reduceri si este momentul sa va cumparati ce aveti nevoie la preturi mai mici. 🙂

Daca vreti puteti sa accesati link-ul cu hainute reduse de la Zara si Mango: http://pastiladefrumusete.com/2015/07/reduceri-zara-mango/ 

sau link-ul pentru reducerile L’Occitane.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.