Anti-rid la puterea a treia, de la NIVEA

Nivea-Antirid-RangeIn toiul verii, temperaturile ridicate si soarele arzator contribuie major la deshidratarea tenului si la cresterea risculului de aparitie prematura a ridurilor. Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare si ingrijire eficienta anti-rid este esential pentru un ten proaspat, pregatit sa faca fata cu succes provocarilor anotimpului.

NIVEA te invita sa descoperi o gama de ingrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficienta, dar și accesibila! Formula ușoara, cu extract de semințe de struguri și filtre UV hidrateaza tenul in profunzime, il protejeaza și previne apariția de noi riduri.

Crema anti-rid hidratanta de zi de la NIVEA are o formula delicata si usoara cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E care hidrateaza intens, estompeaza liniile fine si previne aparitia ridurilor, oferind in acelasi timp suplete si fermitate. In plus, crema contine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiatiilor, asigurand o baza perfecta de machiaj.

Pentru ca tenul sa se bucure de hidratare eficienta si ingrijire anti-rid pe timpul noptii, NIVEA a dezvoltat crema anti-rid hidratanta de noapte imbogatita cu Panthenol, care ajuta la regenerarea tenului. Formula delicata cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E hraneste tenul in profunzime si ii asigura o hidratare optima, prevenind aparitia ridurilor.

Avand o formula imbogatita cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E, Crema anti-rid hidratanta de ochi atenueaza ridurile si liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensiva.

Cremele anti-rid hidratante se bucura acum de un nou look, mai fresh, mai modern si mai responsabil, avand un design eco-friendly al borcanelelor de crema, confectionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor.

NIVEA Crema anti-rid hidratanta de zi pentru toate tipurile de ten (Pret: 22.12 lei)

NIVEA Crema anti-rid hidratanta de noapte pentru toate tipurile de ten (Pret: 22.12 lei)

NIVEA Crema anti-rid hidratanta de ochi pentru toate tipurile de ten (Pret: 19.86 lei)

*Bucura-te de eficienta cremelor hidratante antirid de la NIVEA disponibile intr-un pachet avantajos, in magazine la doar 29.99 lei (crema de zi plus crema de noapte).

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale.

Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanunte, in 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.