Despre produsele de ingrijire Kiehl’s

IMG_4536Recunosc ca sunt o fire destul de comoda si cu greu ma deplasez intr-un mall care presupune mai mult de 15 minute de mers cu masina, cum ar fi Baneasa sau Afi Cotroceni. Tousi, in acest weekend am fost ceva mai relaxata si am ajuns si eu intr-un final la Kiehl’s, in Afi Cotroceni.

Auzisem destul de multe lucruri despre ei si eram tare curioasa sa vad cu ochii mei. Magazinul arata bine, imi place conceptul, modul de prezentare si ambalajele produselor. Domnisoara de acolo m-a luat imediat la intrebari si dupa o discutie de cateva minute cu intrebari bine punctate a inceput sa imi recomande produsele Kiehl’s.

Abia intoarsa din concediu, pielea mea avea nevoie de ceva mai multa hidratare si refacere dupa expunerea la soare si apa sarata. In plus aveam nevoie si de o crema pentru noapte.

IMG_4547Mi s-a recomandat un ser pentru noapte, doua creme pentru fata, una de zi si una ce poate fi folosita oricand si doua tipuri de demachiante pentru fata. Am ales momentan crema pentru fata Ultra Facial Cream. Am folosit-o de doua ori pana acum insa nu am reusit sa imi formez o parere deocamdata. Prima impresie este pozitiva.

La preturi insa nu am acelasi avant. Au si produse cu preturi decente dar si produse destul de scumpe, care concureaza cu alte marci  cum ar fi Clinique, Clarins sau Estee Lauder.

IMG_4541Odata cu aceasta achizitie am primit si esantioane din produsele recomandate: serul pentru noapte Midnight Recovery pentru fata si pentru ochi. Serul a venit ambalat intr-un flacon care odata desfacut cu greu putea fi pastrat asa ca l-am transferat intr-un recipient cu capac. Tot de doua ori am reusit sa folosesc si serul insa mi-a placut de la prima utilizare si cred ca are efect de hidratare. Oricum voi reveni pe blog cu review pentru crema si ser, pentru ca merita.

Celelalte esantioane au fost crema lejera pentru fata Rosa Arctica, Serumul Hydro-Plumping Re-Texturizing, gelul de curatare Centella Skin-Calming facial Cleanser si Calendula Deep Cleanising Foaming Face Wash.

Crema Rosa Arctica am folosit-o o data si daca la prima aplicare mi-a placut senzatia de catifelare pe care o lasa si textura lejera dupa cateva ore imi simteam fata foarte incarcata, insa si astazi a fost o zi caniculara asa ca ii mai dau o sansa.

Serumul Hydro-Plumping l-am aplicat o singura data, de dimineata, inainte de Rosa Arctica. S-a absorbit foarte repede si a lasat o piele neteda si moale. Am si pentru acest ser un review in plan. Deja am inceput sa notez de fiecare data dupa ce le folosesc 🙂

IMG_4537 IMG_4565

 

 

 

 

 

 

La Kiehl’s au si un program de reciclare al ambalajelor. La fiecare 3, 5 sau 10 flacoane goale returnate (produse Kiehl’s) primiti un luciu de buze, un mini produs de ingrijire si un produs de ingrijire pana in 100 de ron. Daca mergeti cu toate cele 10 flacoane odata primiti toate cele trei recompense.

IMG_4561Si ultima chestie, am facut si un card de fidelitate. Cu siguranta o sa mai incerc produse Kiehl’s. Aceasta a fost prima mea experienta cu acest brand, o experienta destul de placuta si satisfacatoare incat sa ma faca sa vreau sa incerc si alte produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.