elmiplant SOS Perfect Hands

IMG_5063-0Cand se apropie sezonul rece simtim imediat nevoia de a ne proteja mainile de frig. elmiplant vine in ajutorul nostru si de aceasta data cu un nou produs: elmiplant SOS Perfect Hands.

Atingerile fine au acum nou aliat! Pentru a ajuta pielea foarte uscata si crapata a mainilor sa isi recapete starea de bine si sanatatea, gama elmiplant Perfect Hands include un nou produs in portofoliu: SOS Hand Cream este imbogatita cu ingrediente active cu putere mare de hidratare si are misiunea de a-i reda pielii stralucirea naturala.

IMG_5062Ingrediente-cheie

Factorii externi agresivi si lipsa unei ingrijiri corespunzatoare deregleaza echilibrul natural al pielii. Expunerea intensa a pielii mainilor cere ingrijire constanta, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, in fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu actiune imediata, ce se prelungeste pana la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscata si de a-i reda supletea si starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejeaza pielea impotriva factorilor agresivi si ii ofera stralucire si catifelare.

In urma utilizarii, SOS Perfect Hands formeaza un strat fin, protector, cu actiune intensa si care mentine nivelul optim de hidratare. Mainile isi recapata aspectul sanatos si atingerile devin din nou catifelate.

Fara parabeni, parafine sau coloranti.

Disponibil doar in farmacii. Pret elmiplant SOS Perfect Hands, 50 ml: 8 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.