Fusta din dantela cu tricou

IMG_4812Una dintre combinatiile mele preferate este fusta din dantela cu tricou. Este acea tinuta care ma face sa ma simt speciala si in acelasi timp mai putin scortoasa. Pentru tinuta din imaginile de mai jos am ales o fusta neagra din dantela, un tricou alb cu imprimeu si sandale negre cu toc.

Locul realizarii ultimelor fotografii este o strada din centru, pe langa cladirea in care lucrez. Momentul este plecarea de la birou spre casa. Acel moment fericit, in care simt ca respir, ca sunt libera si ca in sfarsit pot sa ma reintorc la cei dragi. Acel moment il retraiesc cinci zile pe saptamana si multumesc, dar nu vreau mai mult. Am realizat ca fericirea este aproape, este acolo unde se afla cei dragi, este acolo unde se afla cei care te iubesc. Fericirea mea se afla in ochii copilului meu, in manutele lui cand ma ia in brate si imi multumeste ca am grija de el. Si atunci cum sa nu vreau sa fug acasa?

Nu ma intelegeti gresit. Imi place ceea ce fac, chiar daca uneori sub presiune si stres si chiar daca asta presupune uneori sa nu mai am timp de mine si sa uit chiar si de hainele sau pantofii din dulap. Asa s-a intamplat si cu sandalele din imagine. Le-am gasit ratacite intr-o cutie, in spatele dulapului. Sunt de la Zara, sunt noi, nepurtate pana la momentul foto si sunt cumparate prin 2010. Asa surprize sa tot gasesc prin dulap 🙂

IMG_4849  IMG_4841 IMG_4837 IMG_4834   IMG_4818   IMG_4830

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.