elmiplant – patru game cu actiune antirid

elmiplant este un brand pe care il plac si imi este simpatic. De fiecare data am un sentiment placut cand il vad pe rafturile din Mega Image sau din hipermarket. Au ambalaje simpatice, vesele, care te atrag la raft si te fac sa te simti bine atunci cand ajung la tine in cos. Gamele elmiplant sunt variate, pentru toate varstele si toate tipurile de ten. Si sunt foarte accesibile ca pret. Va spun pentru ca am folosit crema antipete din gama Skin Defence, crema de noapte si serul pentru ochi de la Genovate si nu imi lipsete din rutina de ingrijire apa minerala naturala elmiplant. Toate gamele elmiplant sunt imbogatite cu extracte din ingrediente 100% naturale. 

elmiplant opreste timpul cu gamele dedicate tenului matur. Acestea imbina puterea ingredientelor active naturale cu cele mai noi tehnologii in domeniul cosmetologiei, pentru a oferi o ingrijire corespunzatoare nevoilor tenului matur si un aliat impotriva luptei cu efectele trecerii timpului.

Cele patru game elmiplant concepute pentru ingrijirea antirid sunt impartite in doua categorii: prima, compusa din Skin Defence si Genovate, este destinata segmentului de varsta 35-45 de ani, iar a doua, reprezentata de Skin Repair si Seametry, este destinata segmentului de varsta 45-55.

Gama Skin Defence

Pentru tenul care prezinta semne usoare de imbatranire, linii fine, lipsa de hidratare, gama Skin Defence are o formula usoara, imbogatita cu ingrediente naturale atent selectionate si PRO-ELASKIN, complex antirid avansat de origine marina care previne imbatranirea prematura a pielii si combate aparitia primelor riduri. Gama completa contine:JPG RGB all 35+

 • Crema antirid de zi pentru ten normal/ mixt cu SPF15, cu extract de rodie 100% natural si complex antirid PRO-ESLASKIN, 50 ml, pret 17.19 lei
 • Crema antirid de zi pentru ten uscat/ sensibil cu SPF 15, cu extract de smochina 100% natural si complex antirid PRO-ELASKIN, 50 ml, pret 17.19 lei
 • Crema antirid de noapte cu extract de cirese 100% natural si complex PRO-ELASKIN, 50 ml, pret 17.19 lei
 • Crema antirid si fermitate pentru conturul ochilor cu extract de rodie 100% natural si complex PRO-ELASKIN, 15 ml, pret 15.36 lei
 • Crema contra petelor pigmentare SPF 15, cu extract de lemn dulce 100% natural, 50 ml, 17.45 lei

Gama Genovate

Pentru tenul care prezinta semne ale imbatranirii mai pronuntate precum riduri, lipsa de luminozitatea si deshidratare, formula inovatoare a gamei Genovate este imbogatita cu RESISTEM™. Acest ingredient natural obtinut din culturi de celule stem din plante, in urma unor metode de extractie sustenabile, are un continut ridicat de principii active. Formula bogata stimuleaza actiunile proprii pielii impotriva procesului de imbatranire si ajuta la eliminarea toxinele din celule, creste durata de viata a acestora si regenereaza tesuturile. Gama contine:

rgb Genovate-group

 • Crema antirid regeneranta de zi SPF15 cu RESISTEM™, 50 ml, pret 24.35 lei
 • Crema antirid regeneranta de noapte cu RESISTEM™,50 ml, pret 24.35 lei
 • Serum antirid regenerant pentru ochi cu RESISTEM™, 15 ml, pret 19.53 lei
 • Serum intensiv antirid regenerant pentru ten cu RESISTEM™, 50 ml, pret 26.3 lei

Gama Skin Repair

Pentru tenul matur care prezinta piele lipsita de fermitate si riduri profunde, gama Skin Repair asociaza extractele 100% naturale de caviar si ceramide ce stimuleaza sinteza de colagen si redau elasticitatea tenului. Caviarul este un ingredient bogat in nutrienti valorosi ce activeaza metabolismul celular si regenereaza tenul prin stimularea sintezei de colagen. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector responsabil cu elasticitatea si fermitatea pielii. Gama contine:

JPG RGB Elmiplant SR group

 • Crema de zi SPF15 cu extract 100% natural de caviar si ceramide, 50 ml, pret 24.35 lei
 • Crema de noapte cu extract 100% natural de caviar si ceramide, 50 ml, pret 24.35 lei
 • Crema pentru ochi cu extract 100% natural cu caviar si ceramide, 15 ml, pret 19.53 lei
 • Serum intensiv pentru fermitate cu extract 100% natural cu caviar si ceramide, 50 ml, pret 26.30 lei

Gama Seametry

Pentru un ten care se confrunta cu pierderea fermitatii pielii, cu lasarea conturului fetei si aparitia ridurilor profunde in jurul ochilor, gama Seametry contine ingredientul activ natural MATRIGENICS.14G™, bazat pe celulele reproductive ale algelor Wakame, ce reactiveaza in mod spectaculos cele 14 gene responsabile de sinteza si dezvoltarea celor 3 elemente structurale de baza ale pielii: colagen, elastina si acid hialuronic. „Triunghiul frumusetii”, alcatuit din pometii ridicati si un contur ferm al fetei, isi recapata forma si tenul se bucura de un aspect sanatos si tanar. Gama contine:

elmiplant Seametry group

 • Crema antirid restructuranta de zi cu MATRIGENICS.14G™, 50 ml, pret 25.65 lei
 • Crema antirid restructuranta de noapte cu MATRIGENICS.14G™, 50 ml, pret 25.65 lei
 • Serum antirid restructurant pentru ochi cu MATRIGENICS.14G™, 15 ml, pret 25.65 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.