Review e.l.f – Studio lipstick & lip stain

IMG_5247Cu rujurile si gloss-urile ma intalnesc destul de rar. Nu sunt fan pentru ca fie nu rezista pentru ca le mananc fie rezista asa de bine ca am nevoie de o tona de balsam pentru buze dupa aceea. Zilele trecute mi-au trecut pe la urechi niste laude despre rujurile de le e.l.f si cum nici nu costau o avere m-am gandit sa incerc. Am comandat ruj de buze hidratant din gama studio si un gloss de buze rezistent din gama e.lf. Essential. Ce a iesit vedeti in continuare.IMG_5217 IMG_5253 SQXX1439

Ruj de buze hidratant e.l.f. Studio

Am comandat nuanta Rosy-go-round #82635 desi am avut ceva emotii sa nu fie cumva prea tare sau nepotrivita cu tenul meu. Pana la urma a iesit bine. Textura este cremoasa, se aplica si se intinde bine. Culoarea se intensifica dupa doua aplicari si rezista. Dupa 6 ore de la aplicare inca mai aveam buzele colorate 🙂 Pretul este bun, 22 lei. In gama veti gasi o varietate de nuante mai tari sau mai soft cu pigmenti placuti. Ce nu mi-a placut este ca nu hidrateaza asa cum ma asteptam si chiar simt nevoia la ceva timp dupa ce il aplic sa folosesc si un balsam de buze. Ca si puncte forte as aminti pretul, varietatea de culori si faptul ca nu se intinde.

In plus, sunt curioasa sa incerc si alte culori. Este un produs pe care l-as cumpara din nou.

IMG_5216 IMG_5251 ISQR4694Luciu de buze „ Lip Stain ” e.l.f. Essential

Nuanta Fuchsia Fusion #22126 este identica cu nuanta Rosy-go-round #82635. Noutatea este ca vine sub forma de creion si il poti aplica foarte bine, iti permite sa conturezi si sa pictezi asa cum vrei tu. Pe masura ce aplici nuanta se intensifica. Rezista mult insa trebuie aplicat si un balsam de buze. Ce nu imi place este ca produsul iese greu prin aplicator, trebuie sa aplici de mai multe ori ca sa uniformizezi culoarea si nu hidrateaza.

Pret: 15 lei. Este un produs pe care nu l-as mai cumpara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.