Christmas Edit – partea a II-a. Ghid de cadouri: peste 60 de idei pentru toti cei dragi

bratara pandoraAm revenit cu partea a II a cat am putut de repede. Este destul de tarziu si trebuie sa va decideti destul de rapid ce cadouri veti cumpara daca nu vreti sa va inghesuiti in magazine sau sa aveti emotii ca nu ajunge curierul pana pe 24. In partea I am prezentat cateva idei pentru cadourille copiilor, cadourile sotiei sau prietenei si cadourile lui. Acum continui cu inca cateva idei de cadouri pentru el si restul listei.

Va reamintesc cum arata lista de cadouri si daca vreti sa revedeti partea I sau ati ratat-o puteti sa cititi aici: Christmas Edit. Idei de cadouri.

 1. Copilul/ Copiii – bifat
 2. Sotia/Prietena – bifat
 3. Sotul/ Prietenul – continuare
 4. Fratele
 5. Sora
 6. Mama / Soacra
 7. Tata / Socrul
 8. Bunica
 9. Bunicul
 10. Prietena cea mai buna
 11. Prietena 2
 12. Prietena 3 / Colega draguta de birou
 13. Matusa
 14. Unchiul
 15. Verisoare/ Nepoate
 16. Verisori/ Nepoti
 17. Copiii prietenilor
 18. Decoratiuni pentru brad/ casa

O sa comasez un pic categoriile deoarece unele idei de cadouri se potrivesc la mai multe persoane.

Sotul/ Prietenul/ Fratele/Prieteni

Asa cum spuneam si in parteaI cred ca merg de minune gadget-urile si accesoriile (fulare, caciuli, manusi) dar foarte bine puteti sa ii daruiti un parfum sau un pulovar calduros.

Pentru frate si prieteni puteti sa va ganditila cateva jocuri distractive. Aruncati un ochi pe www.casaretro.ro sau pe www.mindblower.ro

Tata si Bunicul

Ce poate fi mai potrivit ca un fular sau un pulovar calduros? Puteti sa adaugati si niste carti in functie de interesul fiecaruia (istorie, fictiune…) si un parfum (pentru tata 🙂 )

Idei pentru pluovere de la Zara

Mama/ Soacra/ Bunica

Nu stiu de ce mi-a casunat pe pulovere si esarfe, potrivite pentru toata lumea. Poate un parfum pentru mama si o crema pentru fata pentru soacra. Poate un sal lucrat manual pentru bunica si o ciocolata, sigur ii plac dulciurile. Cosmetice gasiti in hipermarket-uri o multime si cu siguranta veti gasi pachete avantajoase potrivite pentru toata lumea, inclusiv pentru verisoare, nepoate si alte persoane cu care va intersectati zilele acestea si trebuie sa le faceti cadouri. Cautati pachetele de la elmiplant, Nivea sau Dove. Nu veti da gres.

Sora/ Prietena cea mai buna

Bijuterii, de exemplu, talismane Pandora. Sau o fusta draguta – vezi partea I a articolului sau o geanta.

Puteti sa dati o fuga la un Meli Melo sau Zara sau puteti sa comandati online. “Sacul de varsat nervii” mi se pare foarte potrivit pentru prietena-corporatista dar puteti sa o surprindeti si cu o paleta de farduri sau o caciula de blana sintetica. Si in acest caz preferatele mele ar fi Body Shop, Sephora, Sabon sau L’Occitane.

Matusi/ Unchi/ Verisoare/ Nepoti/ Copiii prietenilor

Daca trebuie sa tineti steagul sus atunci nu veti scapa usor. Pentru copii si tineri poate scapati cu ceva jocuri de logica sau puzzle. Pentru matusi si verisoarele adolescente, un parfum sau o crema pentru fata/ corp – mai bine un set. 🙂 Nu uitati de Casa Retro sau Mindblower – pe mine ma fascineaza aceste doua magazine online, mai ales magazinul fizic Casa Retro de pe strada Argentina – este raiul jocurilor pentru toate varstele.

Daca este mai lejer atunci merge un buchet de flori si o cutie mai fistichie de bomboane de ciocolata.

Decoratiuni pentru casa

Puteti sa le confectionati impreuna cu iubitul/iubita sau cu copiii. Nu? Atunci le cumparati. Globuri, beteala, coronite…

IMG_5889 deco 1 meli melo deco Meli Melo

Sa aveti inspiratie la daruit si sa va aduca Mosul ce va doriti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.