NIVEA Repair and Targeted Care – gama revolutionara pentru parul degradat

IMG_6411De obicei incerc destul de rar sampoane si balsamuri noi insa noua gama Nivea Repair and Targeted Care m-a convins si mi-a placut.

O data cu lansarea acestei game, Nivea reinventeaza intregul portofoliu de sampoane si balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor si prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essences.

Noua gama revolutionara NIVEA Repair and Targeted Care introduce noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce contine o combinatie unica de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate si a repara firul de par exact acolo unde este nevoie.

IMG_6415

Mie imi plac atat samponul cat si balsamul. Recunosc ca am fost putin reticenta la inceput pentru ca m-am cam ferit de sampoanele din comert in ultimii ani.

Prima utilizare a avut rezultate peste asteptari. Am obtinut un par deloc aspru la atingere, matasos si usor de pieptanat. In plus, firul de par nu a ramas foarte incarcat. Pentru persoanele care au firul de par subtire si scalpul gras (ca mine) este foarte important ca produsele de ingrijire a parului sa nu incarce firul de par dar sa ii dea un pic de densitate si volum. Cum spuneam, prima utilizare a fost peste asteptari.

 

 

NIVEA Repair and Targeted Care

Am asteptat cu interes sa vad cum se comporta parul de-a lungul a mai multe spalari si rezultatele au fost foarte bune. In continuare parul ramane matasos, nu este aspru la atingere si nu cade in exces. Fata de alte sampoane care au trecut doar de testul primei utilizari, Nivea Repair & Targeted Care si-a castigat un loc pe raftul din baie.

Sa vorbim acum un pic si despre produs:

Tehnologia Kera Detect este un sistem inteligent ce are capacitatea de a proteja eficient parul si a-i reda supletea si stralucirea.

Atunci cand suprafata firului de par este afectata, acesta isi pierde capacitatea de protectie a stratului interior. Prin urmare, parul capata un aspect tern, degradat.

Noua tehnologie Kera Detect, ce se adreseaza parului deteriorat, este o combinatie unica de trei elemente active complementare ce ajuta la repararea in profunzime a acestuia: o componenta cu rol de regenerare, pantenol si keratina lichida. Componenta regeneranta detecteaza portiunile afectate de la suprafata firului de par, reparand exact acolo unde este nevoie si ingrijind eficient parul. Pantenolul patrunde in profunzime, avand capacitatea de a hidrata parul si a-i conferi rezistenta din interior. Keratina lichida adera la suprafata firului de par, repara chiar si cele mai mici urme de degradare. alcatuind un strat de protectie.

Astfel, noua tehnologie Kera Detect ingrijeste, fortifica si protejeaza, conferind parului stralucire si rezistenta de lunga durata.

Pe langa noua tehnologie Kera Detect a gamei inovatoare NIVEA Repair and Targeted Care, brandul revolutioneaza ingrijirea parului cu formula revolutionara Nutri Essences, ce se regaseste in compozitia tuturor produselor de ingrijire a parului de la NIVEA. Noua tehnologie consta in combinarea a doua dintre cele mai hranitoare substante bogate in lipide: Eucerit®, un ingredient natural, ce hidrateaza si protejeaza si uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietatile sale de hranire si ingrijire.

“Cuticula, ce reprezinta suprafata firului de par, are rolul de a-l proteja de influenta factorilor externi sau de efectele  negative ce apar in urma utilizarii repetate a instrumentelor de coafat precum foehn-ul, placa sau ondulatorul. De asemenea, cuticula protejeaza eficient si cortexul, substanta ce reda textura si culoarea firului de par. Atunci cand cuticula se deterioreaza, cortexul isi pierde capacitatea de protectie, conducand astfel la deteriorarea parului si la despicarea varfurilor. Acest proces  presupune aparitia unor sarcini negative, chiar si atunci cand cuticula nu este complet afectata. Ingredientul activ de reparare ce se regaseste in noua tehnologie Kera Detect este o molecula incarcata pozitiv ce atrage ca un magnet sarcinile negative ale parului deteriorat, reparand exact acolo unde este nevoie”, explica Nathalie Sors, Director de cercetare in cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

Pret recomandat sampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml

Pret recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.