Pantofi accesibili si de calitate – Select Shoes

IMG_5616

Probabil ca acest articol o sa semene cu un advertorial ceea ce va asigur ca nu este. Pur si simplu am descoperit niste pantofi absolut superbi, de calitate si la un pret bun si am decis sa scriu despre ei.

Incaltamintea este de calitate foarte buna si ceea ce este foarte important pentru mine, este lucrata cu atentie pentru detalii. Nu se vad lipiturile, cusaturile nu sunt strambe sau aiurea iar modelele sunt moderne si chiar avangardiste.

Eu am incaltaminte de la ei si va asigur ca pe langa calitate sunt si foarte comode si accesibile ca pret. In plus, va puteti comanda modelul dorit si pe alte nuante de piele sau puteti alege chiar voi combinatii de culori. De exemplu, am integrat pantofii de la Select Shoes la o tinuta pastel (da click sa vezi) sau cu o rochie combo (da click sa vezi). O comanda dureaza in medie 10 zile lucratoare.

Era momentul sa va povestesc putin despre ei pentru ca se apropie primavara si sunt o sursa buna de ghetute si pantofi pentru vremea calda si placuta care ne asteapta 🙂 In plus iubitoarele de pantofi stiu despre ce vorbesc.

Mai jos puteti admira cateva dintre modelele lor. Ii gasiti pe Facebook: https://www.facebook.com/selectshoesstore/ si ii puteti aborda printr-un mesaj privat. Raspund aproape imediat si va ajuta cu sfaturi daca nu sunteti hotarate.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.