Tesori d’Oriente – creme de corp pentru o stare de bine

Tesori d'Oriente creme corp grupPentru ca mai este putin pana cand vom trece la tinutele de primavara este nevoie sa fim mai atente cu pielea noastra si sa ii oferim hidratarea de care are nevoie pentru un aspect neted si sanatos.

Am descoperit prin vara lui 2015 cremele de corp de la Tesori d’Oriente. Mi-au placut foarte mult iar preferata mea este Floare de Lotus.

 

FAA373-Crema vaso Loto 300mlCrema de corp Tesori d’Oriente Floare de Lotus

Inspirata de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasa si contine

fragmente de ape albastre. Aceasta este intens aromata si imbraca simturile in note calde si lejere ce calatoresc peste mari si tari. Cu fiecare utilizare, pielea devine mai fina si mai hidratata, in timp ce se bucura de atingerea solara a taramurilor indepartate.
Orientul este o sursa bogata de arome pregnante si seducatoare si izvor de frumusete. Tesori d’Oriente transforma ingredientele pretioase orientale in ritualuri de ingrijire si momente de rasfat.

Infuzate cu parfumuri condimentate, cremele de corp onctuoase si care se absorb rapid in piele sunt incursiuni in universurile Estului. Fiecare dintre cele cinci creme din game diferite traseaza pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste.

Dupa aplicare, pielea devine catifelata, isi recapata senzatia de confort si este invaluita intr-o aura calda de parfum, iar atingerile se confunda cu senzatia de matase datorita hidratarii intense si de durata, totul pentru o stare de bine.

FAA598-Crema vaso Aegyptus 300ml, 28.52 leiCrema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus

Creata in tara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasa pielea impregnata cu parfum lemnos si condimente orientale. Aroma subtila dezvaluie crini albastri de Nil ce inglobeaza intreaga cultura a Egiptului. Fiecare atingere este o fila de poveste cusuta cu aromele unei civilizatii creatoare de frumusete.

FAA376-Crema vaso Mirra 300mlCrema de corp Tesori d’Oriente Smirna (Mirra)

Exotic si nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra invaluie pielea in acorduri suave de smirna si sopteste povestile a o mie si una de nopti. Treptat, acesta dezvaluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aroma bogata, condimentata, usor rasinoasa. Crema de corp cerne secretele desertului pe pielea desfatata.

 FAA377-Crema vaso Muschio 300ml

 

Crema de corp cu mosc alb mangaie pielea cu aroma ambrata si o acopera cu textura fina a mii de flori albe. Aceasta hidrateaza intens epiderma si ii restabileste echilibrul, oferindu-i starea de confort. Aroma fina, dar intensa, rasfata simturile si creeaza un moment de evadare din rutina zilelor cenusii.

Crema-vaso-Hammam-300ml-lowCrema de corp Tesori d’Oriente Hammam

Ritualurile de ingrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Imbogatita cu iconicul ulei de argan, crema hraneste in profunzime pielea, hidratand-o, redandu-i elasticitatea si conferindu-i o finete incredibila. Aroma Marocului este transpusa in note de iasomie senzuala de Sambac, flori de portocal radiante si clementine. O desfatare pentru simturi.

 

Pret: 24,8 lei fiecare

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.