Relansare Bioten – lapte demachiant cu uleiuri pretioase

colaj Bioten curatareBioten, brandul de ingrijire care isi gaseste inspiraţia in simplitatea naturii, se relanseaza. Acum cu un aspect mai proaspat si modern, brandul ramane fidel filosofiei sale si ingredientelor naturale precum mierea si laptisorul de matca. Ambalajele pastreaza linia tradiţionala, dar au un nou design, mai atragator prin culori intense si prin poziţionarea in prim-plan a ingredientelor naturale principale conţinute de fiecare produs.

Din dorinţa de a oferi cele mai eficiente produse de ingrijire, Bioten imbunataţeste formulele cu noi ingrediente specifice nevoilor fiecarui tip de ten. Odata cu schimbarea „hainelor”, Bioten lanseaza laptele demachiant cu uleiuri preţioase pentru ten normal si mixt.

Pachshot_Bioten_lapte_demacLapte demachiant cu uleiuri preţioase, 200 ml, 10.30 lei

Sursa bogata de frumuseţe, uleiurile preţioase sunt ingredientul-cheie din formula noului lapte demachiant Bioten. Special conceput pentru nevoile tenului normal si mixt, laptele demachiant are o acţiune blanda si curaţa eficient pielea de impuritaţi, datorita combinaţiei de miere si uleiuri preţioase. Mierea este un puternic antioxidant, iar complexul de uleiuri hraneste si hidrateaza pielea in timp ce elimina impuritaţile. Tenul ramane curat, neted si radiaza de sanatate.

 

 

Pachshot_Bioten_2lapte_demaLapte demachiant (200 ml, 10.30 lei) si loţiunea tonica (200 ml, 10.30 lei) pentru ten uscat si sensibil

Pielea delicata a tenului uscat are nevoie de extra-ingrijire pentru a straluci si pentru a-si recapata sanatatea. Laptele demachiant si loţiunea tonica special concepute pentru tenul uscat si sensibil combina mierea de albine cu puterea galbenelelor. In timp ce mierea este bogata in vitamine, magneziu si calciu si are o acţiune antioxidanta si tonica pentru piele, galbenelele stimuleaza procesul de dezvoltare celulara si hidrateaza in profunzime. Pielea este revitalizata si se bucura de mult dorita stare de confort.

Laptele demachiant curaţa delicat pielea de orice urma de machiaj si de impuritaţi, lasand-o fina si pregatita pentru urmatorii pasi ai ritualului de ingrijire. Loţiunea tonica reprezinta al doilea pas catre un ten impecabil, stralucind de sanatate, si are rolul de a indeparta orice impuritate, incluzand curaţarea pieleii de urmele de demachiant. Revitalizeaza, reda prospeţimea tenului si inchide porii.

Pachshot_Bioten_1lapte_dema

Lapte demachiant (200 ml, 10.30 lei) si loţiune tonica (200 ml, 10.30 lei) pentru ten normal si mixt

Pentru tenul normal si mixt, Bioten propune doua produse de curaţare: laptele demachiant si loţiunea tonica pe baza de miere si cimbrisor. Mierea are o acţiune antioxidanta si tonica, iar cimbrisorul are rolul de a echilibra ph-ul pielii si de a-i reda stralucirea naturala.

Laptele demachiant curaţa delicat pielea de impuritaţi, lasand-o fina si pregatita pentru urmatorii pasi din ritualul de ingrijire. Loţiunea tonica vine in completare cu rolul de a indeparta orice reziduu de pe ten, in timp ce revitalizeaza, inchide porii si ii reda pielii prospeţimea.

 

Packshot_Bioten_RO_CleansinGel de curaţare pentru ten normal si mixt, 150 ml, 10.25 lei

Gelul de curaţare Bioten cu miere si cimbrisor, recomandat persoanelor cu ten normal si mixt, curaţa delicat pielea si o improspateaza de la primul contact. Mierea are o acţiune antioxidanta si tonica, iar cimbrisorul purifica si reimprospateaza pielea, in timp ce ii reda stralucirea naturala. Formula blanda si fara sapun are o textura fina ce se trasnforma in spuma hranitoare, care nu usuca pielea.

 

 

 

Bioten_Face_Scrub_75mlCrema exfolianta pentru ten normal si mixt, 75 ml, 11.25 lei

Pentru o curaţare in profunzime a tenului, Bioten propune crema exfolianta pentru ten normal si mixt cu miere si samburi de caise. Mierea are efect antioxidant si tonic, iar particulele de samburi de caise indeparteaza impuritaţile si celulele moarte, dezvaluind o piele curata, ce radiaza. Utilizata regulat, crema ajuta pielea sa absoarba ulterior mai bine nutrienţii din produsele de ingrijire, rezultand un ten sanatos, stralucitor si tanar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.