Review No7 Skin Illuminator

IMG_6788Stim cat de importanta este baza peste care aplici fondul de ten. Pentru ca un machiaj sa apara natural trebuie ca tenul sa fie foarte bine hidratat. Aceasta presupune o ingrijire zilnica riguroasa si nu doar o data la cateva zile. Totusi exista o multime de variante care sa ne ajute sa obtinem un machiaj nude, luminos si natural. Una dintre aceste variante este primer-ul matifiant sau iluminator, dupa preferinte.

Vreau sa va vorbesc despre un iluminator foarte bun. Este vorba despre No7 Skin Illuminator.

IMG_6790

Ambalaj: este ambalat la tub iar in capat are o pensula foarte utila atunci cand aplici produsul. Capatul tubului se roteste ON/ OFF pentru a putea scoate produsuldin tub. Produsul iese prin apasare/presare.

Tip: daca nu il folosesti zilnic atunci se intareste putin si produsul iese mai greu si mai mult.

Este valabil 24 de luni de la deschidere.

 

IMG_6791Diversitatea nuantelor: din cate stiu se gaseste in doua nuante, una pentru tenul deschis la culoare si una pentru ten mai inchis la culoare sau bronzat. Cea pentru tenul deschis se potriveste si pe un ten mediu.

Textura este placuta, putin cremoasa. Lasa un luciu usor pe piele. Pielea primeste mai bine fondul de ten.

Cantitatea pe care o vedeti in poza alaturata este suficienta pentru a acoperi pometii si fruntea. Eu recomand folosirea acestui tip de produs doar pe pometi si pe frunte pentru ca sunt adepta unei straluciri discrete.

IMG_6792Asa arata produsul pe piele. Intins cu pensula sau cu degetele se aseaza bine pe piele si patrunde destul de repede astfel incat sa poti aplica fondul de ten imediat.

In ultima fotografie vedeti cum arata pielea dupa aplicarea produsului. Gata pentru fondul de ten.

Este un produs pe care il recomand daca folositi fonduri de ten cu acoperire medie si efect mat sau semi-mat. Daca aplicati un astfel de produs sub fondul de ten atunci veti mai indulci din trasaturi. Din punctul meu de vedere un fond de ten mat sau semi-mat si cu putere de acoperire peste medie inaspreste putin trasaturile si poate da un efect de masca. Cred ca un primer iluminator ajuta la evitarea acestui efect.

Puteti cumpara No7 Skin Illuminator din farmaciile Sensiblu. 30 ml costa in jur de 60 de ron. Un pret convenabil pentru un produs de cinci stele.

 

IMG_6794

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.