Review crema de fata Givenchy Hydra Sparkling

7Acum doua luni au fost organizate la Sephora sesiuni de machiaj Givenchy. Conditia sa participi la o astfel de sedinta de machiaj era sa cumperi un produs Givenchy si cum tocmai ochisem Rouge Interdit Vinyl am zis ca impusc doi iepuri dintr-o data. M-am programat, am ajuns acolo, am primit o gramada de mostre si un portfard si a plecat cu un ruj si o crema pentru fata cu SPF 30. Despre sesiunea de machiaj in sine nu am ce sa va spun pentru ca am cerut expres un machiaj de zi astfel incat sa ma pot duce si la birou.

La sesiunea de machiaj in sine singurul truc care mi-a atras atentia a fost sa tamponez usor fata cu un servetel dupa ce aplic crema de fata. Si abia apoi sa aplic fondul de ten – asta daca nu mai am timp dimineata sa fac pauza doua-trei minute intre aplicarea produselor.

Crema pe care am cumparat-o este Hydra SParkling, multiprotective luminescene moisturizing fluid.  Are SPF 30. 

8 Ce mi-a placut? Ca are SPF 30 si confera luminozitate tenului. Pot sa aplic fondul de ten imediat iar tenul nu se ingrasa foarte mult de-a lungul zilei.

Miroase placut insa destul de puternic a parfum, ceea ce ma face sa cred ca are cam mult in compozitie. Acesta este singurul lucru care nu imi place. Folosesc crema deja de doua luni si sunt destul de multumita de cum se comporta atat cand aplic fond de ten cat si atunci cand aplic CC Cream.

6Textura este lejera, se absoarbe destul de repede in piele insa trebuie insistat cu miscari circulare pentru a uniformiza si a nu ramane cu urme albe pe piele. Chiar daca nu uniformizez bine, urmele dispar in cateva secunde.

Despre Sparkling Water Complex din aceasta crema: este o inovatie Givenchy, un concentrat unic din 5 molecule care genereaza adevarate rezerve de apa in interiorul pielii. Tehnologia dubla de hidratare si energizare redau fetei o luminozitate intensa. Imbogatita cu agenti puternici anti-radicali liberi aceasta crema protejeaza fata datorita factorului de protectie ridicat si ii reda luminozitatea.

Cantitatea dintr-un tub este de 50 ml si costa 252 de lei (Sephora).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.