Review mascara they’re Real – Benefit

IMG_6524Folosesc aceasta mascara de cateva luni insa abia acum m-am hotarat sa scriu despre ea.

Inainte sa ma decid sa o incerc am oscilat intre they’re Real si Double Wear Zero Smudge de la Estee Lauder. Curiozitatea si pretul nitel mai mic m-a facut sa aleg they’re Real.

Ce imi place? Aplicatorul, tubul si produsul in sine. Se aplica usor, produsul se instaleaza repede pe gene si dupa doua atingeri cu peria se vede diferenta. Perii sunt scurti, de plastic si duri insa asta face ca aplicarea sa fie mai usoara si fara urme. Genele sunt marite si alungite. Pentru exemplificare vedeti pozele de mai jos.1Folosesc produsul de mai bine de doua luni si pot sa spun imi place efectul de volum si alungire al genelor.

Ce nu imi place? Odata cu cresterea temperaturii peste 25 de grade incepusera sa apara mici puncte negre sub linia ochilor. In primele zile nu intelegeam inca fenomenul dar ulterior mi-a fost clar ca nu este asa de rezistenta. Se aduna destul de mult negru sub ochi si nu rezista la temperaturi ridicate. Din acest punct de vedere sunt putin dezamagita.

Cu toate acestea este o mascara pe care o recomand pentru efectul de volum si alungire insa evitati sa o folositi cand mergeti la sala, cand faceti sport in aer liber, la mare, la piscina sau cand va expuneti timp mai indelungat la temperaturi mari. Altfel, este un produs bun pe care il puteti folosi cu succes in zilele mai racoroase sau cand mergeti la birou.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.