Review Scholl Velvet Smooth

20160715_172858Hello dears! Stiu ca am o luna de cand nu am mai scris pe blog dar am avut o perioada aglomerata si in vacanta si in concediu. Unul dintre primele articole la care m-am gandit este acesta. Vreau sa va vorbesc putin despre pila electrica pentru picioare de la Scholl si serul intensiv pentru picioare Scholl Velvet Smooth.

O sa incep sa va spun cateva cuvinte despre pila electrica Scholl, despre care am mai povestit si in articolul cu produse noi in Iulie. Insa o sa repet si aici. Este buna pentru cine nu are probleme foarte mari cu pielea ingrosata de pe calcaie. Si rezultatele sunt mai vizibile (pila este mai eficienta) daca folositi si o crema buna pentru picioare/ calcaie si folositi pila cateva zile la rand. Din punctul meu de vedere este folositoare si te ajuta sa previi pielea crapata de pe calcaie si sa ai picioare fine si frumoase.

Avantajul pilei electrice este ca nu mai stau sa frec cu piatra ponce sau alte pile si economisesc timp. De obicei, la mijlocul verii incep sa am probleme cu pielea de pe calcaie. Cu ajutorul acestei pile am reusit sa preintampin aceste probleme insa nu definitiv. De exemplu, am avut un interval de doua saptamani in care nu am folosit-o deloc si doar am dat cu o crema si sa zicem ca arata acceptabil. Ma bucur ca am facut aceast achizitie dar nu pot sa spun ca m-as inghesui la o alta varianta a acestei pile, indiferent de brand.

20160730_103733Despre serul intensiv Scholl Velvet Smooth numai de bine. Contine acid hialuronic, caviar verde si pentavitina™. Efectul de catifelare este instantaneu chiar daca folosesc sau nu o pila. Textura este usor apoasa. Se absoarbe destul de repede si pielea nu ramane deloc grasa. Aspectul calcaielor s-a imbunatatit vizibil inca de la primele doua-trei utilizari. Recunosc ca este un produs de care am devenit dependenta si suntpe cale sa termin si al doilea flacon.

Il puteti gasi un pic mai ieftin la Farmacia Tei. Cantitatea este cam mica, doar 30 de ml si se termina in mai putin de o luna daca il folositi zilnic.

Eu il recomand oricui, chiar si celor care nu au probleme foarte mari. Este eficient si are efecte vizibile si cred ca este foarte potrivit pentru aceasta perioada. Este final de vara si picioarele noastre au fost lipsite de protectie, purtate in sandale si se poate ca au avut de suferit. O crema sau un ser bun pentru picioare poate sa ajute la repararea pielii si imbunatatirea aspectului calcaielor astfel incat sa ne bucuram in continuare de vara care a mai ramas.

Cu drag, Andreea

20160730_103830

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.