Colectia Kenzo x H&M, lansare: 3 noiembrie 2016

6106_lb_104_srgb_300dpiHello dears. Astazi scriu despre colectia pe care H&M o va lansa pe data de 3 noiembrie in colaborare cu KENZO. De fiecare data astept cu mare interes sa aflu numele urmatorului designer cu care H&M va colabora.

Am studiat colectia realizata cu Alexander Wang si am vrut sa cumpar din colectia de anul trecut propusa de Olivier Rousteing (designer Balmain). Colectia de anul acesta m-a surprins putin prin culorile puternice insa m-a impresionat prin temele si diversitatea abordata. Pentru mine colectia este putin cam tipatoare si nu stiu unde as putea purta astfel de tinute. Pentru impresie artistica, da, sunt tinute interesante.kenzo-man

Colectia include atat haine pentru femei cat si pentru barbati dar si o serie de accesorii interesante. Eu, personal, am vazut cateva piese pe care le-as putea integra in tinutele mele insa, din pacate, nu voi fi in Bucuresti in acea zi si nici acces online nu cred ca voi avea. Oricum, dupa experienta de anul trecut, nu imi fac mari sperante. Am reusit sa intru online abia la 30 de minute dupa ora 11 si totul era sold out.

Asa ca  daca ati vazut ceva ce va place va doresc succes si spor la shopping. Acum sa trecem direct la poze.

6106_06_srgb_300dpi kenzo_hm_1 kenzo_hm_5 6106_lb_118_srgb_300dpi kenzo_hm_3

Colectia va fi disponibila in Romania, in magazinele H&M din Băneasa Shopping City si Unirea Shopping Center din data de 3 noiembrie 2016, începând cu ora 9:00, iar online, pe www.hm.com, de la ora 11:00. Colectia este disponibila in cantitati limitate, iar stocurile epuizate nu se inlocuiesc.

Pentru a evita aglomeratia si a asigura o experienta de shopping agreabila, H&M a pregatit un sistem de asteptare, bine de stiut. Clientii aflati la rand, in fata magazinelor H&M din Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center, vor primi cate o bratara colorata inainte de ora deschiderii. Bratarile se acorda in functie de ordinea venirii. Se vor forma grupuri de cate maxim 25 de clienti, purtatori de bratari cu aceeasi culoare, la intrarea in magazin. Culoarea bratarii determina momentul in care puteti cumpara in zona colectiei de designer. Fiecare grup are la dispozitie 10 minute pentru cumparaturi, iar intre grupuri sunt necesare pauze de 5 minute pentru rearanjarea zonei de cumparaturi. Bratarile se adreseaza numai clientilor care cumpara articole din cadrul colectiei KENZO x H&M.

Daca alegeti sa faceti shopping online, trebuie sa stiti ca puteti cumpara maximum un singur articol de acelasi fel de persoana din colectia KENZO X H&M. Regula se aplica tuturor articolelor din cadrul colectiei, inclusiv accesorii, pantofi si posete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.