#CTHRUmakeastatement – Declaratia de stil de la C-THRU

lo-res-c-thru-make-a-statementToamna aceasta C-THRU lanseaza o provocare: explorarea creativitatii fiecareia dintre noi si curajul de a face o adevarata declaratie de stil. Campania #CTHRUmakeastatement pune in lumina reflectoarelor adevaratele staruri ale modei: fashionistele de zi cu zi, cele pentru care strada este propriul catwalk si care imprima amprenta personala pe fiecare tinuta pe care o poarta.

Sub umbrela hashtagului #CTHRUmakeastatement se desfasoara intreaga toamna actiuni online internationale (Europa de Est) prin care brandul isi consolideaza pozitia de accesoriu fashion. Parfumurile C-THRU devin atingerea indispensabila pentru formarea tinutei desavarsite, cu ajutorul careia fashionistele fac o declaratie ce nu are nevoie de cuvinte.

C-THRU le incurajeaza pe femei sa devina increzatoare in propriul stil, sa se joace cu tendintele modei si sa isi urmeze instinctele – moda vine si trece, in timp ce stilul personal este unic si depaseste proba timpului. Atitudinea este accesoriul cel mai important si poate face usor trecerea de la un look banal la unul wow, in stilul #CTHRUmakeastatement.

lo-res-c-thru-tender-loveInspiratia din acest sezon vine din partea parfumului proaspat lansat in primavara, C-THRU Tender Love, cu aroma sa lemnos-fructata. Notele de para, mandarina si bergamota indeamna fashionistele sa isi redescopere latura romantica, iar inima parfumului imbina armonios iasomia, violete si florile de lotus, definitia inmiresmata a feminitatii. Echilibrul final este dat de notele de mosc, chihlimbar si vanilie, un amalgam senzual de senzatii aromate.

C-THRU make a statement este declaratia fashionistelor pentru care inventivitatea si originalitatea sunt valorile dupa care isi ghideaza stilul. Acel stil individual, unic, pe care atitudinea potrivita il releva intregii lumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.