Culorile anului 2017 dezvaluite de Pantone

pantonePantone a dezvaluit top 10 culori pentru primavara lui 2017. Asadar, sa vedem ce culori vom gasi prin magazine anul viitor.

Un amestec viu, de relaxare si vitalitate

Culorile alese sunt inspirate din ceea ce ne inconjoara, din natura. Sunt culori care amintesc de nuantele naturii amintindu-ne de renasterea pe care primavara o aduce, de speranta si transformare. Primrose Yellow nu poate sa nu ne duca cu gandul la soarele cald de primavara sau Kale care ne duce cu gandul la aerul proaspat de munte.

Dar sa vedem care sunt culorile primaverii 2017:

niagaraPANTONE 17-4123 Niagara

Culoarea semana cu clasicul denim si este o culoare care ne avantajeaza pe majoritatea dintre noi, o culoare comfortabila, usor de asortat si de purtat. Este culoarea preferata a designerilor in acest an. Este de departe si preferata mea.

primrose-yellowPANTONE 13-0755 Primrose Yellow

O culoare calda, plina de vitalitate care ne duce cu gandul la zilele insorite de vara. Cu siguranta o culoare care ne binedispune.

lapis-bluePANTONE 19-4045 Lapis Blue

Cele carora Niagara li se pare prea cuminte pot alege Lapis Blue. O culoare mai aprinsa, mai energica care ne face sa radiem la propriu.

flame

PANTONE 17-1462 Flame

Cu siguranta se vor intoarce capete dupa tine daca porti aceasta culoare.

island-paradisePANTONE 14-4620 Island Paradise

Paradise Island este o culoare rece, revigoranta care te face sa visezi la locuri exotice, la escapade in insule tropicale. O evadare din cotidian si relaxare totala.

pale-dogwoodPANTONE 13-1404 Pale Dogwood

Inocenta si puritate imi inspira aceasta culoare. Si parca o continuitate a culorii roz quartz de anul trecut. Aceasta culoare ne va pune in valoare stralucirea naturala.

greeneryPANTONE 15-0343 Greenery

O culoare care iti da senzatia de prospetime, te apropie de natura, oxigeneaza si revigoreaza. Putem sa spunem ca este un galben-verde astringent care ne indeamna sa exploram, sa experimentam si sa ne reinventam.

pink-yarrowPANTONE 17-2034 Pink Yarrow

O culoare tropicala, festiva dar si capricioasa si care nu poate fi ignorata, care tenteaza. Nu ai cum sa nu fii complimentata daca porti aceasta culoare.

kalePANTONE 18-0107 Kale

O alta culoare bazata pe verde care ne aduce aminte de natura. Aceasta culoare ne ofera ocazia perfecta pentru a o asorta cu nuante mai vibrante.

hazelnut-trenchPANTONE 14-1315 Hazelnut

Culoarea care intregeste paleta de culori prezentata mai sus. Culoarea “aluna” este culoarea neutra de care aveam nevoie. Aceasta nuanta ne duce cu gandul la pamant, la simplu si nepretentios. Este o culoare de tranzitie intre sezoane, o culoare care poate fi purtata tot anul.

Preferatele mele sunt Niagara, Island Paradise, Pale Dogwood, Hazelnut si Greenery.

Acestea sunt, dragile mele, culorile primaverii 2017 pe care putem deja sa le vanam in magazine sau sa le scoatem de la pastrare, din dulap si sa le reinventam. Sunt curioasa care sunt preferatele voastre.
Surse: www.vogue.com, www.pantone.com, www.fashionisers.com, www.pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.