NIVEA lanseaza caravana #LikeYourself

logo-likeyourself

Caravana #LikeYourself este un proiect educational ambitios, dedicat adolescentelor. Este un proiect care imi place foarte si ma bucur ca Nivea a avut aceasta idee si a resit sa o implementeze.

In era retelelor de socializare, parerea celorlalti face parte din stilul nostru. Noua masura a popularitatii si a increderii in noi au devenit like-urile de pe Facebook sau Instagram, fenomen accentuat in randul adolescentelor. In acest context, NIVEA Romania anunta lansarea campaniei #LikeYourself, un proiect educational ambitios care isi propune sa transmita, fetelor, ca ingrijirea este primul pas pentru a avea incredere in ele si pentru a se simti bine in pielea lor.

Ideea campaniei #LikeYourself a pornit de la un studiu recent*, conform caruia doar 10% dintre romance considera ca este important sa aiba grija de pielea lor, Romania situandu-se pe ultimul loc in regiune la acest capitol. Rezultatele cercetarii mai arata ca, in anul 2015, doar una din trei gospodarii din tara noastra a achizitionat cel putin o data pe parcursul unui an o crema de fata sau de corp.

Pentru ca obiceiurile de ingrijire se formeaza in adolescenta, campania #LikeYourself se adreseaza tinerelor, cu provocarea de a-si da primul Like ele insele si de a deveni o sursa de inspiratie pentru cei din jur.

„Adolescenta este perioada in care ne conturam atitudinile si ne formam multe dintre obiceiurile cu privire la rutina noastra de ingrijire. De aceea, e foarte important sa primesti informatia potrivita la momentul potrivit. Prin campania #Likeyourself ne propunem sa fim alaturi de consumatoarele noastre de maine si sa le transmitem ca ingrijirea este primul pas spre a se simti bine in pielea lor, a declarat Carmen Pavel, Marketing Manager, Beiersdorf Romania.

Caravana NIVEA #LikeYourself incepe turul national pe 25 octombrie. Caravana NIVEA #LikeYourself va vizita liceele din tara pentru a le vorbi elevelor despre importanta ingrijirii pielii

In fiecare liceu, va avea loc o sesiune de o ora in care echipa NIVEA va discuta cu adolescentele despre importanta ingrijirii pielii.

Pentru ca sesiunea sa fie interactiva si interesanta, NIVEA a lansat si aplicatia de mobil #LikeYourself, prin care elevele au acces la informatii despre rutina de ingrijire si produsele care li se potrivesc, sfaturi si recomandari de ingrijire si make-up, quizuri si concursuri.

Pentru a afla mai multe detalii despre campania #LikeYourself, urmariti site-ul NIVEA si pagina de Facebook.

Despre NIVEA:

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale.

Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

 

* Studiul GfK care monitorizeaza intrebuintarea casnica a bunurilor de larg consum 2015. Studiul GfK Panel de gospodarii are la baza informatii obtinute prin monitorizarea consumului casnic pentru toate categoriile de produse de larg consum, prin intermediul cercetarii de tip Panel de Consumatori a GfK Romania, pe un esantion de 3.000 de gospodarii, reprezentativ la nivel national.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.