Pachetele de sarbatori Tesori d’Oriente – calatorii in jurul lumii

 Tesori d’Oriente vine in acest an cu o oferta generoasa de pachete care ne poarta catre meleaguri de poveste fara a fi nevoie sa parasim confortul propriei case.

Pachetele de sarbatori – noua game, in total 19 pachete diferite – contin produse de ingrijire din gamele preferate, deja cunoscute, dar si din game speciale, care sunt disponibile la raft doar in aceasta perioada.

Lumanari artizanale, accesorii pentru bagaj, agende cadou insotesc o parte dintre pachetele de sarbatori, in timp ce altele dezvaluie produse speciale precum sapunurile parfumate sau lotiunile aromatice, disponibile, de asemenea, numai in aceasta perioada si doar in formula pachetelor cadou.

tesori-edt_deoPachetele Tesori d’Oriente ce contin Eau de Toilette 100 ml si Deo Spray 150 ml – 31,41 lei fiecare

Drumurile imaginatiei ne poarta inspre taramurile indepartate ale Chinei, taramuri care aduc parfumul afrodiziac al orhideei in gama Orchidea della Cina (gama disponibila doar in aceasta perioada) si pe stradutele pitoresti ale Marocului, care au inspirat gama Hammam (gama aflata permanent la raft).

Surprinzatoarele flori de lotus isi regasesc esenta in gama Floare de Lotus (gama aflata permanent la raft), iar moscul invaluie intr-un parfum misterios pielea si o hidrateaza in profunzime prin intermediul gamei Mosc Alb (gama aflata permanent la raft).

tesori-edt_sc_lumanarePachetele Tesori d’Oriente ce contin Eau de Toilette 100 ml, Crema de dus 250 ml si Lumanare artizanala – 39,4 lei fiecare

O atmosfera de intimitate, romantism si relaxare desavarsita este perfect completata de lumanarea artizanala din pachetele cadou Floare de Lotus, Mosc Alb si cele doua pachete continand produse din game speciale, disponibile la raft doar in aceasta perioada: Byzantium si Jasmin di Giava. Vis de iarna – o baie hidratanta la lumina lumanarii, piele mangaiata de crema de dus preferata, ritual de ingrijire desavarsit de parfumul complementar.

tesori-edt_sc_accesoriuPachetele Tesori d’Oriente ce contin Eau de Toilette 100 ml, Crema de dus 250 ml si Accesoriu pentru bagaj – 39,4 lei fiecare

Pachetele din gama Hammam si Royal Oud (game permanente) inspira un ritual de frumusete care ne poarta intr-o calatorie a simturilor: fiecare pachet contine doua produse-star de ingrijire, parfumul si crema de dus, plus un cadou surpriza.

Calatoriile devin reale, iar elementele cadou care se transforma in insotitoare permanente de drum sunt accesoriile pentru bagaj, piese elegante ce pot fi personalizate, cu branding fin, imprimat in nuantele gamelor: auriul sofisticat al Royal Oud si aramiul pasional al gamei Hammam.

tesori-edt_sc_agendaPachetele Tesori d’Oriente ce contin Eau de Toilette 100 ml, Crema de dus 250 ml si Agenda cadou – 39,4 lei fiecare

Sarbatorile de iarna vin cu surprize in portofoliul Tesori d’Oriente: trei game speciale, disponibile doar in aceasta perioada si inspirate din culturile Asiei de Est – Tiaré delle Indie cu note proaspete de plumeria, Japanese Rituals ce ascunde parfumul bujorilor si Orchidea della Cina cu atingeri senzuale de orhidee chinezeasca.

Fiecare pachet contine crema de dus, parfumul din aceeasi gama si o agenda mica, usor de purtat in orice geanta, care indeamna la insemnarea amintirilor din calatorii magice.

tesori-edt_sapunPachetele Tesori d’Oriente ce contin Eau de Toilette 100 ml si Sapun aromatic – 27,3 lei fiecare

Gama speciala Orchidea della Cina se alatura doar in acest sezon gamelor permanente Hammam si Mosc Alb, fiecare pachet cadou in aceasta formula continand apa de toaleta si sapunul delicat, cu aroma complementara, ce lasa pielea catifelata si parfumata timp indelungat. Sapunurile sunt disponibile numai in aceasta perioada si doar in pachetele cadou special pregatite pentru sarbatori.

tesori-sc_lotiune-aromaticaPachetele Tesori d’Oriente ce contin Crema de dus si Lotiune aromatica 250 ml – 26 lei fiecare

Uleiul de argan provenind din sudul Marocului exotic, uleiurile esentiale aromatice din mosc alb si parfumul intens si picant din floarea de lotus se regasesc in cremele de dus si lotiunile aromatice din pachetele speciale ale gamelor Hammam, Mosc Alb si Floare de Lotus. Lotiunile aromatice sunt disponibile numai in aceasta perioada si doar in pachetele cadou special pregatite pentru sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.