Review 2016 fashion & beauty

Dragile mele, astazi doar o scurta retrospectiva a anului 2016. Nu pot sa nu observ si sa nu imi confirm mania pentru alb si bleumarin. Pentru 2017 imi propun mai multe articole cu tinute vestimentare insa nu cred ca o sa imi iasa combinatiile acelea horror pe care le vedem pe la prezentarile de moda de la Milan, New York, Paris si care se cheama “street style”. Mai bine raman la tinutele mele clasice si cuminti.

Din punct de vedere beauty & make-up, preferatele lui 2016 au fost produsele L’Occitane, fondul de ten, iluminatorul si mascara de la Estee Lauder, produsele de la Gerovital Equilibrium, CC Cream-ul de la L’Occitane, untul de corp de la The Body Shop, paleta de farduri Vintage de la Sephora, uleiul de fata de la Kiehl’s si sampoanele si mastile L’Oreal Professionnel.

Pentru 2017 vreau sa incerc un Booster cu Retinol de la Paula’s Choice si sa incep sa va arat mai multe machiaje. La acest capitol sunt la fel adepta machiajelor simple, cat mai natural insa am inceput sa incerc si altceva. Nu cred ca voi deschide in curand un canal de Youtube.

Cam asa a fost 2016 si sper intr-un 2017 mai activ si plin de surprize pentru voi.

P.S. Nu am adaugat nimic despre pantofi si genti. Este un capitol separat 🙂 Oricum, Musette ramane in continuare brandul preferat si nu a aparut, inca, nimic care sa il inlocuiasca. Imi doresc doar la cat mai multe perechi si apropo, in aceasta perioada sunt reduceri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *