H&M si Moschino TV (de la podium in Piata Obor)

Nu pot sa inteleg unele alegeri vestimentare, trenduri sau cum vreti sa le ziceti. Si credeti-ma ca am incercat!!! Aaa, si nu inteleg nici treaba asta cu influencerii de prost gust. Treaba cu street fashion este asimilata oarecum dar tot aplic niste filtre atunci cand vizualizez imagini de genul “street style”. Adica estetica uratului este la putere! Si influentati de Instagram si influencerii de doi lei o luam razna si ajungem sa purtam papuci de plastic de firma cu sosete albe (nu mai conteaza daca sunt de firma sau nu). Ma intreb daca astia de la Moschino isi ascund prostul gust in spatele ironiei sau sunt prea ironici pentru gustul meu. Si ma mai intreb si daca nu cumva si-au trimis iscoadele prin pietele noastre neaoase gen Piata Obor sau Salajan. Cred ca ar fi invidiosi daca ar sti ca papucii cu sosete albe sunt pe la noi cam de cand s-a dat drumu’ la piata de consum, nepasare si prost gust.

Si ca sa continui in acelasi stil, ma intreb daca o rochie de designer de peste 1000 de euro purtata la o intalnire business este mai frumoasa ca aceeasi rochie, dar fara eticheta, purtata de mamaiele noastre uitate prin sate parasite.

In concluzie, nu inteleg aceste lucruri, cateodata ma amuza, cateodata ma enerveaza, cateodata ma fac sa devin ironica (nu in stilul Moschino) iar cateodata am impresia ca traiesc intr-o lume care s-a intors cu susul in jos. Abia am asimilat ideea de a purta adidasi cu fusta ca a aparut deja papucul. Scriu aceste randuri pentru a fi sigura ca imi pastrez constienta stilistica si ca nu o sa o iau razna. Pana la urma moda strazii inseamna sa combini orice cu orice si cu putin noroc si un prim plan bun s-ar putea sa devii influencer. Nu, merci!

Ironia nu inseamna sa iti bati joc de stilul tau si nici sa te dai cu parfum dintr-o sticla de solutie de spalat geamuri (desi mi s-a parut haios la inceput, vazand directia in care se indreapta moda si deviatiile ei incep sa ma ingrijorez). La fel ca in alte domenii, normalitatea devine minoritate, iar majoritatea este cea care striga dupa drepturi in detrimentul normalitatii minoritare.

Gata, m-am eliberat.

 

P.S. Nu am zis nimic de colectia H&M si Moschino TV dar uitati-va singure si trageti voi concluziile!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.