Genovate de la Elmiplant-serum intensiv antirid regenerant

Recunosc ca, mult timp, m-am ferit de brandurile romanesti de cosmetice insa acum, dupa ce am primit multe referinte, ma bucur ca, intr-un fel, mi-a venit mintea la cap si am inceput sa iau in considerare si aceste branduri.

Astazi vreau sa va povestesc despre acest serum antirid de la Elmiplant. De cativa ani m-am obisnuit sa folosesc serum si crema pentru fata, diferite pentru zi si pentru seara. Bine pentru tenul meu, foarte prost pentru portofelul meu. Cand am vazut acest ser si pretul lui, in mintea mea au inceput sa se miste niste rotite. Deci, am achizitionat mai multe chestii printre care si serul. Imi place si ambalajul si felul in care a fost promovat dar, in primul rand, imi place produsul in sine.

Daca nu sunteti obisnuite sa folositi cate doua produse pentru fata (ser+crema), puteti sa incercati macar in zilele mai friguroase, cand tenul are nevoie de mai multa protectie, iar vantul si frigul pot deteriora calitatea pielii.

Despre ser am auzit pareri ca este prea parfumat, mie nu mi s-a parut, chiar are un miros placut, imi place cum se absoarbe in piele si lasa o piele neteda si catifelata. Va dati seama ca nu pot sa va spun daca mi-a disparut vreun rid sau daca nu mi-a mai aparut altul dat0rita acestui serum, pentru simplu motiv ca nu cred in refacere ci doar in prevenire.

Despre RESISTEM nu stiu ce sa va spun pentru ca nu l-am vazut 🙂 dar sa ii credem pe cuvant pe producatori.

Ei zic asa:

-elimina toxinele

-creste durata de viata a celulelor

-regenereaza tesuturile

Eu sunt multumita si voi avea in vedere acest produs si la cumparaturile viitoare.

One thought on “Genovate de la Elmiplant-serum intensiv antirid regenerant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.