Elmiplant – Crema antirid de zi cu rodie

2014-01-12 22.52.55  In plimbarile mele prin magazine ma mai opresc din cand in cand la raionul cu cosmetice. Yummy! Si uite asa mi-a picat privirea pe crema asta de la Elmiplant, pe care m-am gandit sa o incerc. Este vorba o crema de zi, imi place ca are SPF 15 si imi place ca este imbogatita cu extract de rodie. Este recomandata varstelor intre 35 si 45 de ani, eu nu ma incadrez inca acolo, dar nu cred ca are ce sa strice.

M-a atras pentru ca stiu ca rodia are efecte antioxidante puternice si protejeaza impotriva imbatranirii premature a tenului, iar in acele momente simteam nevoia de o chestie din-asta, aveam o stare…

Pe langa rodie, contine si PRO-ELASKIN, un complex antirid de origine marina, care activeaza sinteza de colagen si elastina, imbunatatind hidratarea si elasticitatea pielii. (citat de pe cutie)

Sa va spune eu acum, are un miros destul de placut, nu mi-au iesit bube de la ea 🙂 si tenul meu arata ok, dar nimic special, o crema de zi cu zi. Are si o bila neagra, se intinde greu pe piele, trebuie sa pui destul de multa si depun destul de mult efort sa o aplic fata de alte creme pe care le stiu.

Zic ca pentru perioadele cu buget redus sau pentru perioadele cand vreti sa schimbati un pic ritualul de ingrijire, puteti sa va rasfatati si sa mergeti pe la raionul de cosmetice sa va luati cateva chestii dragute si ieftine.

2 thoughts on “Elmiplant – Crema antirid de zi cu rodie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.