Review Glow Serum Dr. Brandt

imageAm incercat Overnight Resurfacing Serum de la Dr. Brandt si mi-a placut. Este destul de scump, insa intotdeauna am fost de parere ca trebuie alternate produsele cosmetice bio/ organice cu cele dermatocosmetice si cele care incoporeaza tehnologia. Pielea noastra va beneficia astfel de tot ce este mai bun. Si chiar daca avem un buget mai redus putem sa facem o investitie pentru tenul nostru macar o data pe an si sa cumparam produse mai scumpe. Eu am vazut diferenta dar la fel de bine pot sa spun ca am folosit produse bio mult mai ieftine care au avut efecte chiar mai bune si mai vizibile ca produsele mai scumpe. Totusi, va voi prezenta acum acest ser pentru noapte de la Dr. Brandt. Contine retinol activ 2% cu eliberare treptata, in timpul noptii. Astfel, creste reinnoirea celulara, dezvaluind o piele mai tanara si stralucitoare. Imbunatateste tonusul si textura pielii, imbunatateste aspectul liniilor fine, al ridurilor si al porilor dilatati. Protejeaza impotriva uscarii si iritatiilor tenului. Imbunatateste aspectul tern si lipsa de vitalitate a pielii.

Eu l-am folosit timp de o saptamana si am vazut rezultate bune, plus ca tenul meu s-a comportat foarte bine si nu s-a iritat si nici nu s-au accentuat petele. De la multe produse patesc acest lucru dat fiind faptul ca am un ten sensibil (pe langa faptul ca este mixt si usor acneic).

Pretul este undeva in jur de 380 ron la Sephora si cam cu 100 de ron mai jos pe Strawberry (daca aveti incredere) si pe site-ul oficial Dr. Brandt (daca aveti pe cineva in State).

Voi reveni cu review pentru inca doua produse Dr. Brandt care mi-au placut si care merita incercate macar o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.