Review Vichy LiftActiv Supreme

VP17984_rec_mainAm tot scris zilele astea despre creme hidratante pentru corp si fata si cata nevoie avem in aceasta perioada de o ingrijire adecvata a pielii. Astazi vreau sa va vorbesc despre LiftActiv Supreme de la Vichy, pe care tocmai am terminat-o de testat timp de cinci zile (am avut stranse din reviste si de la fete cam 5 mostre de crema). Desi ma asteptam sa fie o crema cu textura grasa, varianta pentru ten mixt este foarte ok si se absoarbe repede in piele.

In aceasta perioada am simtit nevoia de ceva mai multa hidratare iar LiftActiv Supreme a facut fata foarte bine. Pentru ca trec printr-o perioada stresanta si aglomerata pielea mea se resimte si ea iar cand am aplicat prima oara aceasta crema pur si simplu s-a topit pe fata si pe gatul meu. Eu am aplicat-o in principal seara iar dimineata tenul meu arata foarte bine, hidratat si odihnit.

Este o crema care cred ca mi se potriveste sa o folosesc pe termen lung mai ales ca are si efect antiage. De la o varsta incolo, sa zicem peste 30, este nevoie de o crema multifuncionala in functie de tipul de ten, in cazul meu mixt si sensibil dar si cu efect antiage.
VP17984_rec_main

 

Daca veti cumpara crema in aceasta perioada din farmacii veti primi si o cutie cadou care contine o crema hidratanta Aqualia Thermal 15 ml, o apa termala 50 ml si o cutie draguta in stil vintage, de colectie. Pe mine m-a convins mai mult crema decat cadoul insa si acesta este binevenit.

Vreau totusi sa precizez ca se recomanda sa aplicati aceasta crema dimineata si nu seara asa cum am facut eu. LiftActiv Supreme actioneaza impotriva ridurilor profunde, pierderii fermitatii si trasaturilor lasate cu aspect obosit.

Este o crema buna pentru mine si pentru cele care pleaca dimineata de acasa si ajung seara aproape de 7, pentru cele care au un stil de viata activ, incarcat si stresat. Stresul lasa urme pe piele iar ridurile apar mai repede. Cu ajutorul acestei creme ajutati pielea sa lupte impotriva ridurilor si ii oferiti hidratarea de care nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.