Produse noi in octombrie

IMG_5381Am inceput o serie de produse noi si interesante in luna octombrie insa abia acum am reusit sa scriu despre ele. In primul rand am primit prima mea comanda pe iHerb. A ajuns in mai putin de doua saptamani. Din ce am auzit pana acum comenzile ajungeau destul de greu si unele colete chiar se pierdeau. O alta comanda luna aceasta a fost pe www.paulaschoice.com. Am observat ca la fiecare doua saptamani au reduceri la o gama sau alta de produse.

IMG_5376Abia asteptam sa soseasca comanda de pe iHerb si recunosc ca am avut ceva emotii. Despre Luminous Eye Serum de la Anadalou Naturals am citit o multime de review-uri pozitive. Costa 20$. Il folosesc doar de cateva zile si este prematur sa ma pronunt in privinta lui. Il folosesc dimineata pentru ca are o textura foarte apoasa, lejera si pot sa ma machiez imediat. Am mai scris despre el si in Best of: 4 creme pentru ochi. Surpriza a fost ca in pachet a fost si o masca cu acid glycolic tot de la Anadalou Naturals. 

IMG_5384

IMG_5381

De pe www.paulaschoice.ro am comandat un exfoliant zilnic cu 2% BHA si o crema pentru ras pentru tensensibil/ cuperozic. Despre exfoliant am scris si in review-ul intregii game Resist. Crema pentru ras nu a dezamagit. Sotul este fan spuma si a fost dezamagit de alte spume/ creme desi erau pentru ten sensibil/ cuperozic. Fie nu permiteau barbieritul si se irita oricum fie nu actionau bland. Aceasta este prima crema pentru ras care permite barbieritul fara sa se irite si lasa pielea foarte hidratata si neteda.

IMG_5389

www.eyeslipsface.com.ro este alt site de unde am comandat in luna octombrie cateva produse de make-up. Am comandat doua farduri pentru obraz, unul in nuanta peachy keen si unul iluminator, nuanta gotta glow.. Pregatesc un review despre ele. Intre timp puteti sa cititi despre rujurile comandate tot de la e.l.f.

IMG_5008

Alte produse pe care am inceput sa le folosesc luna aceasta sunt apa de albastrele si untul de cacao de la mayam. Untul de cacao este printre preferatele mele pentru mirosul subtil si hidratarea puternica pe care o ofera, mai ales cand vremea incepe sa se raceasca. Apa de albastrele o folosesc pe post de lotiune tonica sau in mastile pe care le prepar acasa.

Cam acestea sunt produsele pe care am inceput sa le folosesc in aceasta luna.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.