Review ser de ochi: Luminous Eye Serum de la Andalou Naturals

IMG_5376Am tot citit in ultima vreme despre produsele pentru zona ochilor si recunosc ca Beautypedia ma ajuta foarte mult atunci cand vreau sa imi aleg produsele de ingrjirie si make-up. Asa am afalt si despre acest ser
pentru ochi, de la Andalou Naturals. Din pacate serul nu se gaseste in Romania. Eu l-am comandat pe iHerb si a ajuns cam in 10 zile. Nu imi pare rau, alegerea a foast foarte buna. Este un ser potrivit atat pentru tenul tanar cat si pentru cel matur. Are o textura lejera, este un pic apos la contactul cu pielea si trebuie sa insisti putin cu miscarile de masaj in jurul ochilor ca sa se absoarba. Este un ser deci puterea de hidratare s-ar putea sa nu fie tocmai pe placul celor care au tenul uscat sau riduri profunde.

In acelasi pachet am primit si o masca pentru fata cu acid glycolic de care insa nu am fost foarte incantata. Este foarte puternica, foarte astringenta si nu o recomand celor cu tenul sensibil.

Serul de la Andalou Naturals, Luminous Eye Serum, este potrivit pentru tenul mixt sau normal. Contine un complex de celule stem din fructe (mar, struguri), vitamina C si glycopeptide din fructele de goji. Mai contine cafeina care ajuta la reducerea umflaturilor. In plus, contine suc de aloe vera certificata organic si Complexul BioActive 8 Berry (acai, aronia, bearberry, bilberry, Blac elderberry, goji, rosehips, sea buckthorn) -le-am trecut in engleza pentru ca nu am gasit la toate corespondent in limba romana.

O sa va spun si partea cu diminuarea cearcanelor insa eu nu cred ca exista o crema de ochi care sa actioneze asupra cearcanelor. Aici trebuie actionat din interior,prin consum de apa si investigatii medicale sau interventii estetice. Deci, la nicio crema de ochi nu iau in considerar cand spune ca reduce cearcanele. Cel mult, datorita ingredientelor continute, poateda o usoara stralucire (care reflecta lumina)si astfel cearcanele sunt mai putin vizibile, dar ele exista in continuare. Solutia cea mai la indemana este un corector/iluminator.

Luminous Eye Serum se poate aplica atat dimineata cat si seara. Este hipoalergenic si este testat clinic. A costatin jur de 80 de lei cu tot cu transport si are 18 ml. Fiind foarte apos se consuma greu si estimarea este ca ajunge pentru 6 luni de zile.

Am studiat un pic si brandul Andalou Naturals si pare ca au cateva produse foarte bune (conform review-urilor) potrivite mai mult pentru tenul normal sau uscat. Mentionez doar Turmeric +C Enlighten Serum si Fruit Stem Cell Revitalise Serum. Ambele cred ca le gasiti pe iHerb.com

Cam acesta a fost reviewul. Daca aveti intrebari, lasati-le mai jos si va raspund cu siguranta. 🙂

 

 

One thought on “Review ser de ochi: Luminous Eye Serum de la Andalou Naturals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.