Demachiant bifazic elmiplant

Elmiplant Bi-Phase Emur 125ml - 10,48 leiDemachierea joaca un rol foarte important in ritualul de ingrijire, fiind cheia pentru un ten curat, stralucind de sanatate. Gama elmiplant Skin Moisture se imbogateste cu demachiantul pentru ochi cu dubla actiune si, astfel, procesul de demachiere devine mai scurt, mai placut, mai eficient si confortabil.

Tinand cont de dorintele si nevoile consumatoarelor, elmiplant lanseaza demachiantul bifazic ce devine un pas esential in procesul de demachiere a ochilor.

Concentrat in doua straturi, unul apos si incolor si unul uleios si usor colorat, produsul are o actiune dubla pentru o demachiere cat mai eficienta si mai blanda pentru pielea sensibila din jurul ochilor.

Genele sunt protejate si hidratate datorita uleiului de migdale 100% natural ce le invaluie intr-un strat hranitor; complexul HYDRO NUTRIENT este un complex de hidratare avansat, care combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai recente tendinte in cosmetologie. Demachiantul previne deshidratarea pielii, mentinand in acelasi timp aspectul neted si confortul pielii.

Datorita formulei inteligente si ingredientelor, demachiantul pentru ochi cu dubla actiune curata rapid si cu usurinta orice urma de machiaj, inclusiv cel rezistent la apa, lasand o pelicula fina, cu rol de protectie.

Pret: 10,48 lei (125ml)

Fara parabeni, fara parafina. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.